|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zorçocuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 20:56 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zorçocuk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam oğlum 26 aylık 14 kilo 94cm. sabah vücudunda kızarıklık çıktı, öğleye doğru kayboldu, akşamüzeri başka bölgelerinde çıktı resimleri gönderiyorum. doktoru doğduğunda alerjik olabilir demişti ama şimdiye kadar böyle bişey olmadı. fikriniz nedir?
hocam bu arada amoklavin kullanıyor 4 gündür ,ateş ve kulakiçi kızarıklık için vermişlerdi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyoz Mononukleoz gibi hastalilarda; Amoklavin gibi antibiyotiklerin (gereksiz yere) verilmeleri ile bu tur dokuntuler olabiliyor..Elinizde, bu atesli devrede yapilmis, bir "Kan sayimi" varsa, MONO degerine bakin, yuksek ise, kesinlikle Enfeksiyoz Mononukleoz dur. Viral bir hastaliktir, tedavisi yoktur, zararida yoktur, sadece 1 hafta ates yapar.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayır hocam kan sayımı yapmadılar. ben kulagında bişey olduğunu da sanmıyorum ama işte!
o zaman antibiyotiği kesiyorum ve sık duş aldırıp biraz hafifleteyim bakalım değişiklik olacak mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulaginda hicbir sey yok... Gunumuzun modasi oldu. "Orta Kulak Iltihabi" diyemeyince, kulaginin ici kizarmis diyorlar... Nasil olsa siz goremiyorsunuzya, yuttur gitsin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|