Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAlerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Papatya2013 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Papatya2013 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji
    Gönderim Zamanı: 14 Haz 2014 Saat 03:22
Merhabalar hocam oğlumun boyun ve göğüs kısmında kızarıklıklar oluşuyor ve bazen çok kaşınıyor.özellikle de bu durum 6. Ayından itibaren artış gösterdi boyun kıvrımlarında ve kol kıvrımlarında pişik gibi görünen kırmızı çizgiler oluşuyor.doktor bunun bebek egzaması olduğunu söyledi ve OVADRIL losyon verdi ve bende kaşıntısı çok olduğunda kullandım umarım yanlış yapmamışızdır hocam? Oğlum şu anda yaklaşık olarak 13aylık ve yakın bir zamanda başka bir doktora gittik ve oda bebek egzaması dedi ve genellikle 2 yaşından sonra geçtiğini söyledi ovadril kreme devam edebileceğimi söyledi ve farklı olarak ZYRTEC diye bir damla verdi bunu 3ay günde bir kez 7 damla verebileceğimi söyledi ama ben bu damlayı kullanmadım size sormak istedim. Ayrıca tahrip olan derisine kullanmam içinde LİNOLA diye bir krem verdi sabah akşam kullanmak üzere bu kremi kullandım ama çoktan faydasını göremedim(bu arada gerçekten çok pahalı bir krem)bu kremi kullanmaya devam edeyim mi hocam? Şimdiden teşekkürler hocamEmbarrassed
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117887
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2014 Saat 21:08
Tek basina "Ovadril" losyon yeterlidir. Gecirmezse, Ultralan pomat, gunde2x1 surun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.