|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Papatya2013 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Papatya2013
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haz 2014 Saat 03:22 |
Merhabalar hocam oğlumun boyun ve göğüs kısmında kızarıklıklar oluşuyor ve bazen çok kaşınıyor.özellikle de bu durum 6. Ayından itibaren artış gösterdi boyun kıvrımlarında ve kol kıvrımlarında pişik gibi görünen kırmızı çizgiler oluşuyor.doktor bunun bebek egzaması olduğunu söyledi ve OVADRIL losyon verdi ve bende kaşıntısı çok olduğunda kullandım umarım yanlış yapmamışızdır hocam? Oğlum şu anda yaklaşık olarak 13aylık ve yakın bir zamanda başka bir doktora gittik ve oda bebek egzaması dedi ve genellikle 2 yaşından sonra geçtiğini söyledi ovadril kreme devam edebileceğimi söyledi ve farklı olarak ZYRTEC diye bir damla verdi bunu 3ay günde bir kez 7 damla verebileceğimi söyledi ama ben bu damlayı kullanmadım size sormak istedim. Ayrıca tahrip olan derisine kullanmam içinde LİNOLA diye bir krem verdi sabah akşam kullanmak üzere bu kremi kullandım ama çoktan faydasını göremedim(bu arada gerçekten çok pahalı bir krem)bu kremi kullanmaya devam edeyim mi hocam? Şimdiden teşekkürler hocam
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek basina "Ovadril" losyon yeterlidir. Gecirmezse, Ultralan pomat, gunde2x1 surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|