|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cem06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haz 2014 Saat 22:50 |
Merhabalar Hocam,
oğlum 2007 doğumlu,geniz akıntısı ve buna bağlı balgamlı öksürük şikayetiyle doktora götürdüm,herhangi bir enfeksiyonu olmadığını,durumun alerjik olduğunu söyledi,(daha öncede alerji tanısı deri ve kan testleriyle konmuştu..) doktorumuz birkaç gün Airus kullan dedi,sizde uygun derseniz başlayacağım... cevabınız için şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dikat ediyorsanin, yeminli olduklarindan, hic Grip teshis etmezler. Sirf, o ilac firmalarinin ilaclarini yazip komisyon alabilmek ugruna, butun Grip vak'alarina Allerji diyorlar. Sakin o testlerede inanmayin, tavsiye edilen ilacida almayin.
Sadece, benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
cem06 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam gerçekten alerjisi var,teşhis koyulalı 3yıl oldu,şimdiki durumunu değerlendiren alerji doktoru değil,kbb doktoru,her gören doktor alerjisi var diyor...durum böyleyken 3günlük Airus ne yapsın...alerjenlerle sürekli karşı karşıya...ben anne olarak ne yapabilirim....sürekli geniz akıntısı ve öksürük var..durum ilerleyip astım olur diye endişeliyim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbir sey(!) ilerleyip, Astim yapamaz.. Boyle bir sey yok... Astim olacaksa, olur, hicbir tedavi veya doktorda bunu onleyemez... Astim olmayacak bir kimsede de, ne yaparsaniz yapin, Astim olmaz.
Verilen ilaclar, sadece, Astim hastalarinda, "Astim Krizlerinin" arasini acmaya yarar... Yoksa, Astim onleyici diye bir tedavi yoktur.. Bu nasil bir zalimliktirki, aileleri, "-Bu ilaclari kullanmazsaniz, cocugunuz Astim olur.-" diye korkutarak kendilerine rant saglayabiliyorlar.. Bir dusunun... Bunlarin uydurduklari iddialar dogru olsa idi, her aile cocuguna bu ilaclari verirdi. Hangi anne-baba, cocugu Astim olsun isterki. Bu sahtekarlar, ellerinden gelse, toplumun tamamina ilac verirler... Sizin cocukta, basit allerjiler olabilir. Sut allerjisidir, ceviz-fistik allerjisidir, boyali gidala allerjisidir, filan... Bunlarinda basit Allerji suruplari ile tedavileri vardir. Bu tip allerjiler zaten zaman icinde kendiliginden bile gecerler. Sakin sizi Astim ile korkutmalarina musade etmeyin.. Sadece allerjisi icin ilac verin, yeterlidir. Aerius filan gerekmez.. Sacmalik. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Haz 2014 Saat 14:04 |
|
![]() |
|
oguzhan&gulsum ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan&gulsum
hocam, 6 aylık oğluma 5 gün önce kutu süt denemesi yaptık, akşama yüzünde küçük yuvarlak kırmızı lekeler oluştu,1 gün boyunca yüzde kaldı ve her gün düzenli kakasını yapan oğlum 2 gün yapamadı 3. gün kakasını anca çok zorlanarak yaptı., çocuğuma kutu keçi sütü deneyeyim mi? peynir ve yoğurt vereyim mi?sabahları cici bebe, çok az peynir, yumurta veriyorum hiç bir şey olmuyor.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.Allah a emanet olun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Denemeniz gerekli.. Bu husus, oyle "Test" veya muayene ile belli olan bir durum degildir.. Deneme-yanilma ile bir sonuca varacaksiniz.
|
|
![]() |
|
oguzhan&gulsum ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan&gulsum
inek sütü alerjisinin kesin bulguları nelerdir,nasıl tespit edebilirim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan&gulsum
içinde süt olan bütün ürünlerimi kesmelimiyim,cici bebe,sütlü kaşık mamaları vb. ya da direk saf inek sütünü mü vermemeliyim.alerjinin geçmesi için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|