|
Alerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2022 Saat 23:27 |
Hocam merhaba lar oplum 2, aydır sabahları hsplıtık burun akıntısı kaşıntısı sıkıntıları vardı sonra bopaxımmacıyır dedi drca götürdüm bopaxına beta t3sti yaotı 2 antibiyotik 1 penisilşn verdi burun akıntısı ve hapşırık için mayıs bitene kadar lordes içsin ve burnuna nazoster sıksın dedi haziranda bıraktık bıraktıpı anfa geri geliyor hapşırık burun akıntısı, bopazı içşn sadece 1 antibiyotik verdim o geçti şükür penislin falan yaptırmadım bundan sonra alerset şurupla mı devam etsek ne zaman a kadar içmeli spreyi de kullanmaya devam etmemli miyiz kadir hocam yardımcı olursanız çok sevinirim size güveniyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşı kaç?
Bu konu ile ilgili yazılarımı okudunuz mu?
|
|
![]() |
|
sem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şub 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
14 yaşında hocam bu seneye kadar bu kadar yoğun olmadı hiç alerjisi yazılarınıxı mssajları formlardan takip etmeye çalışıyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece Allerset şurup ile devam edin.
|
|
![]() |
|
Max Ne kadar süre kullanmalıyız hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Şikayetleri geçene kadar. Tahminim, 1 haftada geçer.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam bununla alakalı değil aöa annem 74 yaşında ve size tahlilleri ni atsam yorumlayabilşrmisinz rica etsem
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|