Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ALERJİ-DEVAM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumALERJİ-DEVAM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
EZU Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı EZU Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ALERJİ-DEVAM
    Gönderim Zamanı: 21 Eki 2014 Saat 09:22
HOCAM BU RESMİ YÜKLEYEMEMİŞTİM...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118720
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2014 Saat 19:50
Bakin, senelerdir soyluyorum, anlatiyorum....
Saglik Bakanliginin HICBIR muessesine inanmayin.. Bunlar resmen SAHTEKAR...
BUNLARA sahtekarsiniz DIYORUM NIYE SIKAYETCI OLMUYORLAR!!!

Yapilan sahtekarlik su sekilde isliyor:

Doktor, haybeden, gereksiz yere (anlasmali oldugu) laboratuvara, cocuk hastalari gonderiyor... Bu SAHTEKAR laboratuvarlarda, cocuk degerlerinin yanina; ERISKIN "Referans degerlerini" yazip, sanki cocukta ciddi bir hastalik varmis havasi yaratiyorlar, APTAL doktorda, bunu yiyor ve sizin cocuklariniza gereksiz yere ilacalar vererek, resmen ilaclara bagimli hale getiriyor. Asiri antibiyotik ve Astim ilaclari-Kortizonlu spreylerle, cocuklar perisan ediliyorlar, ilaclar her kesildiginde, bu kisir dongu tekrar basliyor, cocuklar doktordan- hastanelerden cikamaz oluyorlar. Bu sekilde Hastaneler Bankalardan alinmis borclari oduyorlar, halk bol doktor buldugu icin memnun, Eczaneler ucuz ama bol ilac yazildigindan, Laboratuvarlar, her bir halt icin vara-yoga tahlil istendiginden, cok memnun, Devlette, gurultu-patirti cikmadigindan, COK MEMNUN.....
Sikiysa sikayetci olun...:
    Halk: Sikayetimiz var!
    Devlet: Hastanizi doktor gordumu?
    Halk: Evet gordu...
    Devlet: Ilac yazdi, ilgilendimi?
    Halk: Evet, ama
    Devlet: Daha ne istiyorsun, kardesim!!!1
    Halk: Ama hastamiz oldu!!!
    Devlet: Takdir-i ilahi!!!! Git derdini Allaha anlat!

1 yasindaki cocuklarin, WBC degerleri, 6.0-17.5 Referans araligindadir...
Bunu gidip, o ahlaksiz laboratuvara soyleyin...Ondan sonrada o aptal doktora EGITIM VERIN...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Eki 2014 Saat 19:57
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.