|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ipekcik
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Alerji-iğneGönderim Zamanı: 10 Ara 2014 Saat 17:16 |
|
Hocam merhabalar. 2014 nisan ayı doğumlu oğlumun bu sabah aniden tek gözü şişti ve çok kısa bir süre içinde başında, yüzünde ve tüm vücudunda kızarıklıklar oldu kabardı, hafifte ateşi oldu. Doktor alerji olduğunu söyledi (dün akşam cennet hurması denilen bir meyveden yedirmiştim) ve 3 doz prednol-L 20 mg iğne ve atarax şurup günde 3 kez ve allerset şurup günde bir kez verdi. İlk iğne yapıldıktan sonra yüz ve kafasındaki kızarıklıklar gitti,sırt/ karın bölgesindekiler duruyor. Teşhis ve tedavi önerileriniz benim için çok önemli.
Teşekkürler hocam.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ara 2014 Saat 21:08 |
|
Geri zekali bunlar... Prednol igne, bir tek hayati tehlikesi olanlara verilir. Gerisine surup yeterlidir...
Sadece; Allerset surup, gunde 1 olcek verin yeter... iki surupda ne oluyor!!!!! |
|
![]() |
|
ipekcik
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ara 2014 Saat 21:17 |
|
Teşekkürler hocam..
Çok üzüldüm şimdi boşyere iğne yaptırdım bebeğime.. Çok hızlı ilerleyince kızarıklıklar doktor panik oldu bende panik oldum sağlıklı düşünemedim.. Allerset şurup günde 1 defa mı vereyim? Kaç gün boyunca şurubu kullanmam gerekir? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ara 2014 Saat 22:02 |
|
Sadece; Allerset surup, gunde 1 olcek verin yeter
DOKUNTU GECENE KADAR VERIN. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Ara 2014 Saat 22:02 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|