Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerjij bronşit zatürre başlangıcı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Alerjij bronşit zatürre başlangıcı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynep dağ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep dağ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Alerjij bronşit zatürre başlangıcı
    Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 12:44
Merhabalar forumu yeni keşfediyorum çözmeye çalışıyorum lütfen maruz kalın beni konu başlığı var ise inceleyemedim bebeğimde var ama durumum acil. 2 ayda bir bir zatürre başlangıç tarihi o kadar yorgun ve bitkiniz ki doğumla ben anlatamıyorum derdimi doktorlara bazısı kızıyor bazısı gülerek laf sokup bırakıyorta ben muayene edeyim diyor kendş sakatki doktorum bile o açık kadar net şeyler göndermeme söylememe rağmen görmeden birsey diyemem geçmiş olsun diyip kesitirip atıyor halbuki bakınca bile söylediklerimle bile anlaşılacak çok sey var. Antibiyotik iğne klamer şurup birde havalarımızı alıp geldik ama 2 ay öncede yaşadık bu çocuğun ateşi yok yemek yemesi yerinde viral zatüre mi dedim zatürre baksteriyel olır dedi bana kızar gibi kime neye anlatalım niz derdimizi kullanmasam bunları hata yapmış olurmuyum ilerlemesine sebep olurmuyum çok Caresizim bu kısır döngüye artık dur demek istiyorum eşimle bile karşı karşıya geleceğim belkide baya baya tartışacagız ama sorun oda değil devam ediyor benim yüzümdem kahrolurum iyileşen herkestir bu durumda nolur bana yardımcı olunAğlamak

Düzenleyen Zeynep dağ - 15 Mar 2024 Saat 18:21
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 120622
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 19:04
Tipik Turk doktoru! 
1- Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler.
2- Bu sahtekarlar, 2023 ortalarina kadar 20 seneden beri HER oksurene, Astim diyorlardi! Baktilar, Zaturre
 demek daha karli, simdi HER oksurene, "Zaturre" diyorlar.  Bunlar kadar assagilik yaratiklari dunyada bulamazsiniz! 
3-   "viral zatüre mi dedim zatürre baksteriyel olır dedi"
Bu soz bile o doktorun me kadar CAHIL odugunu gosteriyor! Daha; viral zaturre'den bile haberi Yok! 
Tabii; "Viral zaturre" derse, o ilaclari veremeyecek ve 'Sahtekarligin 3 safhasini' uygulayamayacak!! 
Bununla ilgili yazimi Sabit Forum kismindan okuyun.
4-Hastaliklarin devamli tekrarlamasi, iste bu verilen ilaclar yuzunden.  
Yazilarimi okuyun, goreceksiniz bunlarda el kadar bebelere bile acimak diye bir duygu yoktur! 

Ne yapacaksiniz:
1- Bu doktorlara GITMEYECEKSINIZ! 
2- Ates + Agizda pis koku +Dili kaplayan pas tabakasi varsa, antibiyotik gerekir, o zaman gidersiniz.
3- Ara ara sicak su buhari uygulayin, basucuna 2 damla ColdMix damlatin. 
Cok okumaniz SART.. Hem kendi ruh sagliginiz icin, hem cocugun selameti acisindan okumaniz sart. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Mar 2024 Saat 19:07
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep dağ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2024 Saat 23:53
Size yazdığımdan beri forumdan çıkamıyorum hocam okuyorum çocuğum grip gibi ztn burun akıntısı çok gözler bile süzülmüş az yemesi içmesi durumu iyi daha önce wbc si düşükkende yatış yapıldı çok sonra bunu bana alerji doktorum neden wbc bakılmamış diye viralmiş dedi. Dilde o belirtiler yok sadece ağzda koku var biraz ve burnu çok akıyor da yeşil söküyor belki sinüzittir diyip geçiştirdi beni devlet doktoru cok sorgulayan anneleri sevmiyorlar hocam bana sen takıntılısın bi sakin ol diyor. Antibiyotik başlamadım ama allerji doktorumuz ateş başlarsa kullan dedi uzakta oldugu için riske atmak istemedi sanırım. Burnunu boşaltıp rahatlatıyoruz ama cigerlerindekine nasıl çözüm buluruz hocam cuma günü başka doktora kontrole gideceğim röntgen 5-6 gün içinde sonuç verirmi iyileşme var ise 5-6 günde röntgende belli olurmu yani. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep dağ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2024 Saat 00:25
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2024 Saat 01:26
Bu Rontgen de HICBIR SEY YOK!! Tamamen saglikli! 
Kesin; Ust Solunum Yolu Enfeksiyonu geciriyor! 
Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmedikleri icin, boyle sacmaliklarla sizleri dolandirirlar!
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep dağ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2024 Saat 01:44
Biri özel biri devlet 2 doktor röntgene bakıp evet bi Enfeksiyon söz konusu ama çok kötü değil dedi biri fazla abartı sadece devlet desifen iğnesi ve klamer yazdı. Özel doktor ise desifen fazla olmuş sadece klamer kullan dedi. Ayrıca belirtemedim ama oğlum toz akar alerjisi tanısı konmuş bir çocuk geniz akıntısı olduğu zamanlarda deloday kullanıldık deloday risonel flixon kullanıldık çiğneme tabletide mevcuttu ama onu çoktan bıraktım. Deloday öksürüğü kesip hafifletti sadece geçirmedi sonrada balgamlı oldu ve bu tanıyı aldı. Daha önce bronşitini tanısıda almıştı. Bronşit ve zatürre farkı nedir hocam. Yani üsye geciriyor diyorsunuz sinüzit olabilirmi peki yeşil burun akıntısı agız kokusuda var bugün birara alın kısmını gösterip agrıyor dedi ben sorunca

Düzenleyen Zeynep dağ - 16 Mar 2024 Saat 01:47
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2024 Saat 03:25
  "evet bi Enfeksiyon söz konusu ama çok kötü değil dedi "
Tipik sahtekar Turk doktor jargonu!! Saratan oldugu daha buradan belli!

" oz akar alerjisi tanısı konmuş bir çocuk geniz "
Bu teshislerin konmadigi BIR tane bile Turk cocugu YOK!! 

Bu sahtekarlarin musterek ozellikleri; ASLA Grip teshis etmezler. Hep boyle zirvalarlar! 

Bronsit, viruslarin yaptigi ve Astimi taklit eden bir tablodur, ama Astim gibi hayat boyu surmez! Bronslarda
daralma vardir. Akcigerlerde enfeksiyon YOKTUR! Antibiyotik VERILMEZ! 
Zaturre ise, akciger enfeksiyonu olup, bakteriel veya viral olabilir! 

Sinuzit olsa, inatci bas agrilari olurdu! 
Siz yazdiklarimi okuyun ve Grip gibi ele alin. Turk doktorlarinin palavralarina kanmayin.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep dağ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2024 Saat 06:31
Sabaha karşı gelen balgamlı öksürügü napacagız peki hocam yoktu bu öksürük tesadüf teşhis aldıktan sonra başladı şu saatte mesela uyandırdı oğlumu ılık ballı limonlu su yaptım. Şiddetleniyor mu acaba diye kendimi alamıyorum yoksa öksürüp rahatlamayamı çalışıyor bilemiyorum ayrıca ventolin nebülde başlamıştık ne gibi bi zararı dokunur bu sürece ayriyeten flixon inhaler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.