|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eskaza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2016 Saat 17:28 |
Merhabalar oglum 7 yasinda alerjik astim hastası ( 2 kere test yapıldı alerjisi cikmadi ) son dönemlerde astiminin yani sıra birde krup basladi.en ufak bir gribal enfeksiyonda başlıyor öksürük ben bazen ayırt etmekte zorlanıyorum krup oksurugumu yoksa astimmi.astim da ventolin kullanmam gerekiyor krupba hic faydasi yok zaten krupta astimini tetikliyor.bgun sabahtan beri hastanede acildeydik.serumlar adrenalinler oksijenler hepsi birlikte braz ise yaradı tabi birde soguk hava tuttuk.demem o ki biz bu krupta n nasil kurtuluruz alerjik astim zaten başımızın belası en fazla 1 ay iyiyiz ne yapalimda atlatalım kadir bey nolur yardimci olun çocuğuma surekli macroll ventolin flixotide vermekten biktim cok uzuluyorum kurtulsun istiyorum yavrum 😞😞 suan yanibasimda uyuyor ama hala hızlı nefes alıyor 😞
|
|
![]() |
|
eskaza ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde bgun kandaki oksijeni çok dsuk cikti o yzden oksijen verildi surekli nabız ölçüldü.dogru duzgun açıklama yapanda yok bise sormaya çekinir oldum doktorlara 😞😞
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz; piyasadaki; "Sahtekarligin 3 Safhasi'nin" hepsini yemissiniz.. Once bu konu ile ilgili yazdiklarimi bir okuyun... Cocugunuzda, ne Astim nede Allerji var. Iyi kazik yemissiniz. Astimli hastada ilk araz; ASTIM KRIZI'dir..... Atessiz bir zamanda, aniden; rahat ( ama kisa sureli) nefes almanin arkasindan, sikintili bir nefes verme nobeti olur. Gogus kafesi tam bosalamadigi icin, sis vaziyettedir. Oksuruk cok daha sonra bu tabloya ilave olur. Siz Turk doktorlarina kulak asmayin... Onlar her oksurene; Astim derler.. Su andaki durumu; tamamen kullandiginiz ilaclar yuzunden, hepsini kesin, sadece : Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Siz hic Turk doktorlarinin cocugunuzda BU YASA KADAR, hic Grip teshis ettiklerini gordunuzmu??? Ne tesadufse; hep Astim, hep Allerji!!!!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Ara 2016 Saat 19:21 |
|
![]() |
|
Peki kadir bey gercekten astim krizi geçirdi yani o dediğinizde bir önceki hastalandginda yaşadık nefes daraldı göğüs kafesi hızlı hızlı inip kalkti morardi en son öksürük krizine girdi ben bu şekildeki cocugu limonlu bal serum fzyolojikle gercekten rahatlatabilirmiyim inanin oyle zor bi anki o an ne yapsam da nefes alsa cocugum diyorum dusunun cocuk o kdr korkuyor ki nefes alamadgi için anne ben olecekmiyim diyor icim parçalanıyor çaresizlik cok kotu birsey 😞
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir daha, anlattigim seklilde; Astim Krizi gecirirse; tek basina; Ventolin sprey yeterlidir.. SAKIN; kortizonlu spreyleri kullanmayin. Astim solunumunda; Limonlu bal, Serum fiz ise yaramaz.. Buradaki hadise, bronslardaki daralmadir. Sprey kullandiktan sonra, 1-2 hafta Bricanyl surup, gunde;3x1 olcek kullanmaniz iyi olur. AMA, butun bunlar icin, kesin astim tanisi sarttir. Bu anlattiklarimi "oksuruyor" diye kullanmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Ara 2016 Saat 04:02 |
|
![]() |
|
Çok tesekkur ederim allah sizden razi olsun dun geceden beri hic hava vermedim ( ventolin vs) dediginiz gbi nefesi dzgun oldgu için sadece limon bal verdim birde burun yikama yapıyoruz zaten burnu acik.tek tuk oksuruyor nefes alması iyi oldgu sürece asla hava vermeyeceğim allah sizden razi olsun.bu arada dun mac rol başlatmıştı doktor onuda bırakıyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Macrol'un ne ise yaradigini bile bilmiyorlar, Allerji ilaci sanip, hastalara veriyorlar. Siz benim ilk sayfadaki "YAZARLAR" kismindaki makalelerim arasindaki Probiyotiklerle ilgili makalemi okuyun. Hatta bos zamanlarinizda, oradaki butun makaleleri okuyun. O makalelerin tamami Turkiye'de yapilan aptalliklara karsi yazilmislardir.
|
|
![]() |
|
Hocam affiniza sığınarak söylüyorum makalelerinizi bulamadım sanirim telefondan bakıyor olunca detaylı göremiyorum ya da ben beceremiyorum 😞
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|