evet Kadir bey haklısınız. ne yazıkki !
bu kabarcıklar oluşalı 10 gün oldu geçti bile hatta. doktorun vermiş olduğu şurubu ilk gün vermedim. sonra da geçmeyince acaba benim yüzümdenmi geçmiyor şeklindeki suçluluk duygusuyla 3 kez verdim. ancak baktım bi değişiklik olmuyor vermedim ki alerji ilaçlarından ve etkilerinden korkuyorum. bende alerji çocukluğumdan beri oluyor. besin alerjisi diye biliyorum çünkü belli dönemlerde oluyor. (örneğin yeşil erikler çıktığında biraz abarttığım için yemeyi..yada ceviz gibi yağlı şeyler yediğimde) ancak bende de var şuan, yaklaşık 1 aydır geçmek bilmedi ki yemiyorumda. ilaç kullandım bir süre geçmeyince bi türlü bıraktım kullanmayı.
burda ki cildiye uzmanına gittim. kendisi daha kapıdan girerken şikayetimi sordu bende gösterdm. böcek ısırması olduğunu söyledi. sonra biraz anlatınca falan benim kullandığım ilacı verdi bana. bende bu geçirmiyor kullandım zaten dedim. siz alerji diye biliyordunuz bakın alerji olsa geçirirdi dedi. bende geçirmiyorsa neden veriyorsunuz dedim falan böyle ufak bir tartışma geçirdik kendisi ile. sonrada zaten kıvırmaya başladı böcek ısırmasına bağlı alerji falan diye. bunu anlatmamın nedeni sizin çok haklı olduğunuzu belirtmek içindi. gerçekten çok bilgisiz ve insanların sağlığını önemsemeyen doktorlarla muhattap olmak zorunda kalıyoruz. size teşekkür ederim. çok yardımınız oluyor bizlere.
Kadir bey bugün kızımın bacaklarındakilerden bir kısmının geçtiğini gördüm. ilaç kullanmıyorum zaten bayadır. demekki geçiyor diyorum artık.
benim size sorum bendeki bu alerjik durumlar kızımada geçermi?
teşekkkür ederim bilgileriniz için. kolay gelsin.