Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Allerji ve Sürekli Tekrarlayan Bademcik İltahabı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAllerji ve Sürekli Tekrarlayan Bademcik İltahabı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117976
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2013 Saat 19:31
Maalesef, o doktorlar ve Prof. size hic utanmadan kazik attilar... Bari bundan sonra boyle kaziklar yememek icin, bunlardan uzak durun ve benim butun MAKALE ve ESKI MAILLERIMI okuyun... Zaten Site icinde gezindikce, benzer tuzaklara dusmus baska aileleride goreceksiniz. Yani bir tek siz degilsiniz, bu kaziklari yiyen... Boyle doktorluk resmen; Devlet politikasi haline getirildi... Hastaneler, doktorlar, ilac firmalari,Laboratuvarlar hepsi bu soygun duzenin bir parcasi durumundadirlar... Isiniz sadece Allaha kalmistir, Allah bu halkin yardimcisi olsun...
Bundan sonra; Saglik sorunlarinin duzelmesi en az 50 yil alir. Ona gore tedbirinizi alin... Hele bu sozum ona "Saglik Reformlari" devam ettikce, bu sahtekarliklarinda sonu gelmez...
Yukarı Dön
EKA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 26
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2013 Saat 19:36

Çok teşekkür ederim hocam,ne yazıkki ülkemizde sizin gibi değerli ve bilgili doktorlar bulmak imkansız.Bizler sözde hastane olan ticarethanelerde çalışan sözde doktorlar arasında bir oraya bir buraya savrulup perişan oluyoruz.En çok üzüldüğümüzde küçücük çocuklarımızın bile bu düzene alet ediliyor olması…

Hayretler içersinde okudum yazdıklarınızı.Tüm ailelere ibret olması açısından yazıyorum,allerji testlerimiz büyük ve iyi bilinen bir üniversite hastanesinde yapılmıştır.ve ne yazıkki astım teşhisimiz aynı  üniversitenin bölüm başkanlığını yapan profesör tarafından konulmuştur.Bu sözün bittiği yerdir…

Yukarı Dön
EKA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2013 Saat 19:59

Geçte olsa sizi bulma şansına eriştiğim için çok mutluyum.

Oğlumuzum dün akşam çektiğim fotoğrafını tekrar gönderiyorum.Sizden yanıt gelene kadar yanlış bir adım atmamak adına herhangi bir test yaptırmamıştım.(Strep A ve/veya WBC)

Gördüğünüz gibi dil üzerinde yaralarımız,bademcik üzerinde beyaz noktalarımız var.Dil üzerinda Beyaz/Sarı bir tabaka var ancak sizin söylemiş olduğunuz pas tabakasımıdır bu tam olarak bilemiyorum.Sadece iki defa çok az miktarda kusma oldu.Ateşimiz 38,5 – 39 seviyelerinde seyretti.Ateş başlangıcının 3. Günündeyiz.Ağızda koku yok.Ancak daha önce sayısız kere yaşadığımız aynı tip vakaların bazılarında ağız kokusu olmuştu.

İlliadin,Cold Mix,Bal Limon kullanıyorum 2 gündür.Buna ilaveten Sinus Rinse ile günde iki defa burun temizliği yapıyorum.Yarından itibaren Serum Fizyolojik başlayacağım.Böyle bir tabloda başka birşey yapmamıza gerek varmı.Varsa nelerdir?

Biz aşağı yukarı şu ana kadar hep aynı tabloyla karşı karşıya kaldık.Neredeyse her ay.Bu yüzden tekrar sormamak adına soruyorum;

1 ) Sadece Strep A ve WBC bakılması yeterlimidir?

2 ) İnşallah başımıza gelmez ancak olurda birgün Strep A Pozitif çıkarsa tedavi olarak hangi ilacı veya ilaçları önerirsiniz

3 ) Deposilini koruyucu olarak kış aylarında ayda bir yaptırmamızın iyi olacağı söylenmişti.Sizin bu konudaki yorumunuzu merak ediyorum.

4 ) WBC yüksek çıkarsa(6 yaş için referans değer verebilirseniz sevinirim),hangi ilacı veya ilaçları tavsiye edersiniz

5 ) Sinus Rinse ile burun temizliği konusundaki görüşünüz nedir?Kullanmalımıyız yoksa kullanmamalıyız?Eğer kullanılacaksa ne sıklıkta önerirsiniz.

6 ) Genellikle bahar aylarında yaşadığımız Geniz akıntısı(ki bazen ağız kokusuda eşlik ediyor ve ayrıca yoğun öksürükte oluyor) tedavi olarak ne önerirsiniz.

Çok fazla soru sordum,kusuruma bakmazsınız umarım.Ancak şu ana kadar doğru sandığımız veya doğru olduğuna inandırıldığımız herşey an itibariyle koskoca bir yalan oldu

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2013 Saat 20:51
1- Cocugunuzun dilinde; " Cografya dil " denilen manzara vardir. Strep bogazi bu sekilde olmaz.
2- Eger; Strep-A testi POZITIF cikarsa; yapacaginiz is; TEK DOZ, Deposilin 6-3-3 yaptirmaktir. bu Penisilin ignesi, uc tip ( cabuk, orta ve gec tesirli) Penisilin ihtiva eder ve yapildigi ilk gunden itibaren; 30 gun koruyucudur. Enayiler; bu igneyi, Deposilin 1 200 000 ile karistiriyorlar...
3- Boyle sacma bir uygulama yok, popolarindan uyduruyorlar..
4-  WBC yuksekligi sadece; antibiyotigin gerekli oldugunu gosterir. Hangi cinsinin tercih edilecegi, Klinik manzara ile tayin olunur.
  WBC normal degerlerini(yasa gore) cok yazdim, eski maillere ve "Yeni doganin Kan Degerleri" makalemi okuyun.
5- Sinus Rinse; sart degil, ayni isi damlalarda halleder.
6- Gene, duruma bagli.... Wbc yuksekmi? Genel durumu nasil???  Onlara bakarak karar verilmelidir... Okumaya devam edin, yazilanlari o zaman daha iyi anlayacaksiniz.
Yukarı Dön
EKA Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2013 Saat 17:32

Merhaba Hocam,

Öncelikle bizim sonrada bizlerle benzer durumda olan tüm ailelerin sorularını büyük bir özveri ile yanıtladığınız;bizleri korku,endişe ve karanlık içerisinde bırakan cahillerden kurtarıp ışığımız olduğunuz ve her şeyden önemlisi en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı sağlıklı birer birey olarak yetiştirebilmek için bizleri uygulanması gereken en doğru teşhis ve tedavi yöntemleri konusunda  bilinçlendirdiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için size çok teşekkür ediyorum.

Oğlumuzun ateşi hastalığın 3. Günü itibariyle tamamen düştü.Ve bunu sizin tavsiye etmiş olduğunuz Illiadin,Cold Mix,Serum Fizyolojik ve Ballı Limonlu Su yöntemi ile başardık.Bu sitedeki yazılarınızı,yorumlarınızı ve makalelerinizi okumadan önce birçok kez aynı durumda kalmış,sayısız çeşit ve miktardaki ilacı ( antibiyotik,öksürük şurubu,vitamin,sözde bağışıklık güçlendirici takviyeler,astım ilaçları vb.) kullanmak zorunda bırakılmıştık.Ve bunca gereksiz yüklemeye rağmen  oğlumuzun ateşi her seferinde hastalığın 3. Gününde düşmüştü.Bu çocuklarımıza verilen zararın ve bizlere atılan büyük kazığın kanıtıdır.Umarım bizim durumumuza benzer bir şekilde oradan oraya savrulan ve perişan edilen tüm aileler çok geç olmadan sizi tanıma şansına erişirler…

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Mar 2013 Saat 21:14
Bu sahtekarlari unutmayin, iyi mimleyin. Goreceksiniz, bir muddet sonra, bunlar kendilerini "Hocalarin-hocasi" ilan edip hatiralarini filan kitap halinde satacaklar.. Ornekleri var..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.