Geçte olsa sizi bulma şansına eriştiğim için çok mutluyum.
Oğlumuzum dün akşam çektiğim fotoğrafını tekrar gönderiyorum.Sizden yanıt gelene kadar yanlış bir adım atmamak adına herhangi bir test yaptırmamıştım.(Strep A ve/veya WBC)
Gördüğünüz gibi dil üzerinde yaralarımız,bademcik üzerinde beyaz noktalarımız var.Dil üzerinda Beyaz/Sarı bir tabaka var ancak sizin söylemiş olduğunuz pas tabakasımıdır bu tam olarak bilemiyorum.Sadece iki defa çok az miktarda kusma oldu.Ateşimiz 38,5 – 39 seviyelerinde seyretti.Ateş başlangıcının 3. Günündeyiz.Ağızda koku yok.Ancak daha önce sayısız kere yaşadığımız aynı tip vakaların bazılarında ağız kokusu olmuştu.
İlliadin,Cold Mix,Bal Limon kullanıyorum 2 gündür.Buna ilaveten Sinus Rinse ile günde iki defa burun temizliği yapıyorum.Yarından itibaren Serum Fizyolojik başlayacağım.Böyle bir tabloda başka birşey yapmamıza gerek varmı.Varsa nelerdir?
Biz aşağı yukarı şu ana kadar hep aynı tabloyla karşı karşıya kaldık.Neredeyse her ay.Bu yüzden tekrar sormamak adına soruyorum;
1 ) Sadece Strep A ve WBC bakılması yeterlimidir?
2 ) İnşallah başımıza gelmez ancak olurda birgün Strep A Pozitif çıkarsa tedavi olarak hangi ilacı veya ilaçları önerirsiniz
3 ) Deposilini koruyucu olarak kış aylarında ayda bir yaptırmamızın iyi olacağı söylenmişti.Sizin bu konudaki yorumunuzu merak ediyorum.
4 ) WBC yüksek çıkarsa(6 yaş için referans değer verebilirseniz sevinirim),hangi ilacı veya ilaçları tavsiye edersiniz
5 ) Sinus Rinse ile burun temizliği konusundaki görüşünüz nedir?Kullanmalımıyız yoksa kullanmamalıyız?Eğer kullanılacaksa ne sıklıkta önerirsiniz.
6 ) Genellikle bahar aylarında yaşadığımız Geniz akıntısı(ki bazen ağız kokusuda eşlik ediyor ve ayrıca yoğun öksürükte oluyor) tedavi olarak ne önerirsiniz.
Çok fazla soru sordum,kusuruma bakmazsınız umarım.Ancak şu ana kadar doğru sandığımız veya doğru olduğuna inandırıldığımız herşey an itibariyle koskoca bir yalan oldu