|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Chocolatte ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Chocolatte
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 13:53 |
Merhaba hocam..
ilk olarak 8 aylıkken bronşiolit geçirdi. ilaçlar,havalar vs.. bir kaç kez daha bronşiolit olunca allerji kliniğine gittik. direkt astım muamelesi yapıyorlar,rahatsız oldum. testler yapıldı. ev tozu-akar allerjisi çıktı. singulair verdiler. bu arada kulak ile ilgili sıkıntımız da olunca kbb doktoruna gittik. geniz eti veya bademcik vs. yok. o da allerjik nezle tanısı koydu. ergenliğe kadar kulak sıkıntılarının olabileceğini söyledi. singulair in yanı sıra nasonex ve deloday(şimdi zaditen) verdi. yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz. şu an sinüzit olduğu için antibiyotik te verdi... ama antibiyotik bitince yine başlayacak biliyorum :( yalnız sıkıntılarımız eskiden 6 ayda 1 iken her aya çıktı. akıntı-öksürük vs. kesilmiyor. yeşil-sarı akıntı. evde nem-küf yok,halı yok,sigara içilmiyor...daha bir çok önlem almamıza rağmen. şimdi ben ne yapayım? -iyi bir çocuk doktoru mu bulayım? -kbb ile devam mı edeyim? -allerji doktorlarının sözünü dinleyip sadece singulair mi kullanayım? kendimi kötü hissediyorum.ateşi olsa diyeceğim ki ateşi var. o da yok. çocuk gayet keyifli iken bir sabah işitme kaybı ile uyanıyoruz. kulaklar dolmuş. ya da okuldan çıkıp doktora gidiyoruz,bronşiolit olmuş. ne yapalım hocam? Sevgiler...
Düzenleyen Chocolatte - 06 Şub 2015 Saat 21:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben size ne diyeyim!! Hicmi yazilarimi okumadiniz.. 8 aylikkenden beri KAZIK yiyorsunuz, ve hala "hangisi daha iyi kaziklar" onu soruyorsunuz!!
Bu konuda sorulan eski suallerin cevaplarini okuyun, uyanin, gozunuzu acin.. 1- Ne zamandan beri Astim ve Allerjiler; Antibiyotiklerle tedavi ediliyor?? 2- 8 ayliktan beri bu cocuk niye hic Grip olmamis, size de garip gelmiyormu?? Butun bu hastaliiklarin, Grip olabilecegi ihtimalini hic dusunmedinizmi?? Okuyun.. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin. Ne; Bronsiolit oluyor, ne Astim oluyor nede Allerjisi var.. Yapilanlarin tamami sahtekarliktir.. |
|
![]() |
|
Chocolatte ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Chocolatte
Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum, işinin uzmanı olduğunu düşündüğünüz bir dr a gidiyorsunuz, ve yüzünüze bakarak diyor ki; "-eğer allerjik nezle durumunu tedavi etmezsek astım olabilir.evde nem olmayacak,küf olmayacak,halı yok,perde yok,sobayı kaldırın,battaniye-yün yok,şu ilaçları kullanın,yazın deniz-güneş... çocuğunuz hasta değil,hassas"
odadan çıkıyorsunuz başınızdan aşağı kaynar sular dökülüyor. çocuğunuz için en iyisi olduğunu düşünüyorsunuz yaptığınız şeyin,aldığınız önlemlerin.. kim ister bi ton ilaç içsin? bi de sağlığı bozulsun? üstelik bütün bunlar için bir de bi ton para versin.. o zaman sadece burası yetmez..sizin gibi düşünen,çocuklarımızı düşünen doktorlar bulup önermek,bu işe bir çözüm bulmak lazım. ben tesadüfen buldum burayı. tüm gün internet başında oturan biri değilim. siz de bana yardımcı olun bu işe el atalım. soru soru-cevap cevap aramayalım,bilgileri toparlayalım.sizin de yükünüz hafiflesin. sevgiler..
Düzenleyen Chocolatte - 06 Şub 2015 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Chocolatte
peki size de şunları söylediler mi? merak ediyorum,gerçekten yıpratıcı bir durum.
-halılar kalkacak -yatak-yorgan-yastık yün olmayacak -özel yastık kılıfları,nevresimler haftada bir 60 derecenin üstünde yıkanıp ütülenecek. -kesinlikle sigara dumanı olmayacak -evde nem/küf olmayacak -perdeler 15 günde bir yıkanacak -evde toz olmayacak bla bla bla...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Chocolatte
bir de bizim allerji testinde akar/mite allerjisi çıktı.yarın kbb de kontrolümüz var.. Kadir hocanın mesajından sonra ilaçları kesme kararı aldım. fakat hocam zaditen,singulair vs. azaltarak mı keselim? bir anda hepsini keseyim mi? çünkü bir de vaxoral var.
aman Allah'ım ... çıldırıcam..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117378 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hepsini hemen kesin.. Zararin neresinden donseniz kardir..
Maalesef, artik Turkiye'de bu durumun duzeltilmesine imkan yoktur... - Doktorlar; Performans, rusvet, beles Kruz seyahatlari ugruna bu sahtekar ilaclari yaziyorlar. - Ilac firmalari basta GSK firmasi doktorlara verdigi rusvetler, Kruz gezileri, hediyelerle, her oksurene Ventolin verilmesi saglamis durumdadir. - Hastaneler, durup dururken basit bir Grip hastaligindan cocuklarin hastanelik olmasindan cok memnunlar. Zaten artik hastanelerden oyle tek bir "muayene ucreti" ila cikabilen kimse yoktur. - Universiteler deseniz, esas rusveti kaymagini yiyen, ve Karayiplerde, 1 haftalik gezilere gidenler bilhassa bu hocalardir. - Bakanlik deseniz, mutlaka her geziye bir kaci goturulur. Zaten bilgi yonunden doktorlari kontrol edebilecek kapasitede doktoru da yoktur. - Devlet deseniz, tek dusuncesi ; it surusu kadar cok sayida acilan hastanelerin aldiklari kredilerin geri-donusumunden baska bir sey dusunmez.. Halkin kaziklanmasi onlarin hic sorunu degildir. Bu durumda, kendi gobeginizi kendiniz keseceksiniz, yoksa bu sahtekarliklarin duzelmesi ancak dis ulkelerden yabanci hocalar geldikten 10-20 sene sonra duzelir. Okuyun, Tek kurtulusunuz, okumaktir. Makalelerimi, yazilarimin hepsini okuyun. Konusunun "UZMANI"mi??? Guldurmeyin beni! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Şub 2015 Saat 02:58 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Chocolatte
Hocam tekrar merhaba.. kbb ye gittik bugün. geniz eti yok..kulakta sıkıntı yok.. sıkıntı burundaymış. allerjik rinit. ameliyattan bahsetmedi. deri döküntüsü vs. olmuyor. akıntı-tıkanıklık-öksürük...
ısrarla genetiğinde allerji taşıyanların tedavi olmaları gerektiğini söyledi. atlatabileceğini de.. ama tedavi olmazsa allerjik yatkınlığından dolayı astım ihtimalinin %50 olduğunu da ekledi. singulair sipraktin nazoster verdi.. peki allerjik çocuk nasıl olur? allerjik nezlede ne zaman kbb ye gitmek gerekir (mi)? allerji üzerinden o kadar yazı dönüyor ki... sevgiler |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN..... SAKIN O ilaclarin tekini bile kullanmayin.. Sapasaglam cocugu, siz hic farkina varmadan Ameliyatlik hale getirecek.. O guduk akli ile, akli sira, obur KBB'den hasta calacak, kendisi ameliyatlik hale getirip, kendisi ameliyat edecek..
Bu mevsimde, NASIL ALLERJIK RINIT OLUR???? Sizin orda agaclar,otlar cicekmi acti??? Allahaskina, su KBB doktorlari bir gunde, bir hastada; Grip teshis etsinler!!!Yok ; herkez Astim herkes Allerjik Rinit, Bronsit Bronsiolit veya simdilerde gene moda oluyor; Zaturre diyorlar..Bunlarda cidden utanma diye bir sey yok.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|