|
Anal fissür |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Beyhan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2022 Saat 21:59 |
Kadir hocam merhaba. 1aylık bebeğime 3.haftada anal fissür tanısı konuldu. Doktor hametan ve bepanthol plus önerdi yaklaşık 2 hafta kullandık ama pek fayda etmedi gibi geldi o yüzden ben sağlık çalışanı bir arkadaşın önerisiyle anestol ve madecassol krem uygulamaya başladım aynı zamanda eczacıya pişik kremi yaptırıp ondan da kullandım. kremleri sadece makatta değil çevresine de uyguluyorum ama son 2 gündür çevresinde kızarıklık oldu. Acaba madecassol ya da anestol de doz aşımı mı yaptım her bez değişiminde uyguluyordum ben bu kremlerden. Lütfen yardım edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117393 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle bir sey YOK!! Sadece, SALAK bir doktor var..
Bu teshis nasil konuldu? Sikayetleri ne idi? Kaka yaparken ikinip-ikinip yapamiyormu? 5-7 gunde bir mi yapiyordu? Bunlarin tamami bu aylarda olan durumlardir. Ilk sayfada, "Yazarlar" kisminda, "Yeni Dogan Ozellikleri" makalemi okuyun. Sizi dolandirmislar. Butun ilaclari kesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|