|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
unal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Anaokuluna Yeni Başladık (grip aşısı)Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2014 Saat 23:33 |
|
21 Mayıs 2014 doğumlu oğlum 01 Eylül 2014’te çalıştığım kurumdaki kreşin anaokuluna başladı. Bu yaşa kadar ananeyle evde bakılarak geldik. Geçen kış sizinle hep konuştuk hocam zatüre, astım teşhisleri, ev tozlarına karşı alerjilerle geçirdik. Astım ilaçlarını kullanırken bunalımlardayken sizinle tanıştık ve astım ilaçlarını sizin sayenizde bıraktık çok şükür daha iyiyiz.Ara ara öksürüklerimiz bazen daha yoğun öksürükler , griplerimiz oldu fakat ballı limonlu, serum fiz.,cold mixlerle atlattık. Anaokulu 08:30 sabah ve 17:30 akşam şeklinde başladı. Okul başlayınca benimde korkularım başladı. Yazılarınızı ve mailleri okudum 1- Grip aşısı olacak (İlk defa olacağı için 1 ay ara ile 2 doz ister cilt altı ister adele fark etmez) 2- Çok grip aşısı isimleri okudum(vaxgrip, fluarix tetra vb.Hangisini yaptırmalıyım ???) 3- Limonlu-ballı ,serum fiz.,yetmezse iliadin ped damla ve cold mix ‘e devam. Hocam eksik yaptığım yada atladığım şey varmı???? Okula başladığı için zor bir dönem bizi bekliyor biliyorum. Değerli vaktinizi alıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler… |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2014 Saat 23:26 |
|
4'lu grip asilari: Fluarix Tetra veya Fluarix Qadrivalant 3 yasindan BUYUK cocuklara yapiliyor...
Siz normal, 3'lu Grip asilarindan hangisini bulursaniz onu yaptirin.. Grip veya burun tikanikligi oldugunda, sadece benim anlattiklarimi uygulayin. SAKIN Turk doktorlarinin Gripli hastalara verdikleri: Aferin, Peditus, Actifed, Sudafed, Nasonex, Flixotide, Ventolin surup, ve bilumum oksuruk suruplarindan HICBIRINI kullanmayin. 2 kisiniz, hastalikli gececek, bu kimsenin kusuru veya kabahati degildir, yuva/kres ilk baslayan her cocugun ilk 2 senesi hastalikli GECER.... Dananin altinda buzagi aramayin.. |
|
![]() |
|
unal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2014 Saat 14:16 |
Teşekkür ederim Hocam.Saygılar......
|
|
![]() |
|
unal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2014 Saat 14:49 |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2014 Saat 19:22 |
|
3 yas ustu; 4'lu Grip asisi olsun...
Bu "3 yas" meselesi, Asi zararli olacagi icin degil, Ruhsat alimindaki "teknik" bir zaruret dolayisi ile dir.. Bir muddet sonra, Firma paraya kiyip, bu yas grubu icinde ayrica ruhsat alirsa, o "3 yas siniri" kalkacaktir. |
|
![]() |
|
unal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2014 Saat 10:28 |
Teşekkür ederim Hocam...
|
|
![]() |
|
unal
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2014 Saat 11:55 |
|
Hocam Merhaba, 21 Mayıs 2009 doğumlu oğlumun kreş-anaokuluna başlattığımı belirtmiştim size. Okulda 1 haftayı bitirdik bu 2.haftamız. Hocam her sabah bişey yemek istemiyor ve yedirmiyorum miğdem bulanıyor diyor. Aç karnına ya evde yada okulda kusuyor ve kustuğunda sadece su çıkıyor. Bebekliğindede kusuyordu reflü falan dediler biraz ilaç kullandık sonra ben kullandırmadım ilaçları. Büyük lokma verince yada biraz ye diye zorlayınca öggg diye öğürüyor hemen miğdesi kalkıyor. Sabahları bu kusmayı ne yapıcam hocam şaşırdım kaldım….. Yardımlarınızı rica ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Eyl 2014 Saat 02:21 |
|
Fazla heyacanli bir tip.. Zamanla gececek. Sabahlari; 1/4 tablet Dramamine verebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|