|
aniden başlayan ateş ve devamında kusma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
teacher7
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: aniden başlayan ateş ve devamında kusmaGönderim Zamanı: 01 Kas 2021 Saat 07:42 |
|
Hocam merhaba,2 gün önce 5,5 yaşındaki oğlumuzda gece yatmadan aniden başlayan ateş ve gece devam eden 5-6 kez kusmalar oldu. sonraki acile götürüp serum taktırdık. ben bu esnada il dışında olduğum için kan değerlerini yeni gördüm. Şu an genel hali iyi görünüyor ama wbc ve crp si yüksek olduğu için yorumlamanızı rica ediyorum. Wbc 33 Crp 107. Bu arada diğer değerleri de isterseniz yüklemeye çalışırım. Şu an yükleyecek bir buton göremedim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Kas 2021 Saat 18:33 |
|
Asiri kusma sonucu vucutta su kaybi olur ve kan yogunlugu artar ve degerleri yukselir.
Arkadan ishal gelecek, evinize gidin, Turk doktorlarin dediklerine inanmayin.
|
|
![]() |
|
İnanoz
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Kas 2021 Saat 21:58 |
|
Hocam dün akşamüstü 2 yaşındaki kızımdada aniden kusma birçok sayıda durmadan devam edince doktora götürdük aşırı sıvı kaybı olduğu için serum verdiler ve wbc 22 çıktı aşırı yüksek enfeksiyonu deyip antibiyotik verdi. Bugün ishal ve hafif derecede ateş başladı dilinde pas lekesi gibi kahverengilik var sanırım antibiyotik kullanmasam olmaz değil mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Kas 2021 Saat 02:48 |
|
Bir gunde; kusmalarla ASLA su kaybi olmaz, 2-3 gunde olur. Sizi dolandirmislar.
SAKIN ilac/antibiyotik kullanmayin. Kusan hastalarda ZATEN WBC yuksek cikar. Enfeksiyonla ilgisi yoktur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|