Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Kevser
Moderatör
Mersin benden sorulur:)))))
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5082
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2010 Saat 01:44 |
evet canım bu hamileliğimde tabi daha tecrübeli olduğum için, biraz daha dikkatliyim galiba. 16 haftadan önce seğirme hissedilmez diye biliyordum, erken olunca çok şaşırmıştım, ondan aklımda kaldı herhalde Allahım kızı-erkeği farketmez,sağlıklı evlatlar versin hepimize canım
|
 |
peperutka
Elmas Üye
Puanlar: 5690
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2010 Saat 07:59 |
emre Yazdı:
heyecan o kadar sarmış ki zeynepi, napsın garibim  |
Sizde haklısınız ama heyecan işte
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |
peperutka
Elmas Üye
Puanlar: 5690
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2010 Saat 08:02 |
Ayşegül Tuğşat Yazdı:
Kevser-Şevval Yazdı:
Yok yok zeynep, hissetmiyordur da hissetmek istiyordur... dr.u bebeği ultrasonda göremez bile, benim günüm geçince 5 haftalıkken gitmiştim, bebeği değil sadece gebelik kesesini görebilmişti dr.um... Bence de dünyanın ennnn güzel duygularından biri, hamileyken bebeğin hareketleri şu an aranızda en şanslısı benim, bu yazıyı yazarken bile hissediyorum çünkü bazen özellikle yatakta yan yatıyorum, benim cadı hemen sinyal veriyor, dım-dım-dım vuruyor, sıkıştım anneee der gibi, çok hoşuma gidiyor  Şevvaldekini pek günü gününe hatırlamıyorum da bu hamileliğimde, ilk hareketini (daha doğrusu seğirmesini) 12+4 haftalıkken bir pazar gecesi hissetmiştim ve çooookk duygulanmıştım
|
canım benim yaaaa ilkte insan ne olduğunu bilmiyor malesef ilkin heyecanı ile birlikte hiç bişey hatırlanmıyo ha deki bana sen hatırlıyormusun valla hatırlamıyorum ne zaman neler oldu hatırlamyorum sadece cinsiyetini öğrenmeye gitmiştik erkek dedi doktor sonra eve geldim oturuyordum kuvvetli bir tekme yedim çünkü ben kız diye hevesle gitmiştim biraz hüzünlenmiştim bana tekme kuvvetli gelince aklım başıma geldi ne fark eder kız olsun erkek olsun sağlıklı olsunda canı sağ olsunda kucağıma alsaydım ya ne fark ederdi böylelikle anladım bende içimdeki meleği ama ondan sonra ne zaman ne oldu hiç bişey hatırlamıyorum hafızamda kalan tek şey bu Allahım a şükür şimdi kolarımda annem diyor Allahım acılarını göstermesin yavrularımızın onları bize bizi onlara bağışlasın inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
Çok haklısın canm saglıklı olsunda cınsıyet farketmez
|
 Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
 |
saklibahce
Katılımcı Üye
Puanlar: 410
|
Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 10:01 |
benim ilk gebeliğim, yeni yeni hissetmeye başladım bebeğimin hareketlerini,
mükemmel bir duygu, içimde onu günden güne büyütüyorum :) ultrasonda görünce çok heyecanlanıyorum bide hareketlerini hissedince :) kucağıma alınca ne yaparım hiç bilmiyorum :)
|
|
 |
zelos
Altın Üye
Puanlar: 4172
|
Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 13:35 |
ben zehramı 3 aylıkken hıssetmeye basladım
esma 4 aylıkken basladı ama hıc yerınde durmuyordu
bu bebısımıde 5 ay dolduktan sonra hıssetmeye bassladım neden oynamıyor dıye huzursuzlanıyordum acıkcası ama sonradan edındıgım bılgılere gore esı onde olan gebelıklerde bebek oynamaları gec hıssedılıyormus sanırım bende o yuzden gec hıssettım ama olsun sımdı kıpır kıpır ıcımde ozellıkle gece yattıgımda o sankı uyumamak ıcın ısrar edıyor
|
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 03 Kas 2010 Saat 13:59 |
hamile arkadaşlar bu güzel duygunun tadını çıkarın vallahi özledim ve özendim
alperim karnımın şeklini değiştirirdi ben ilk tekmesini 19+2 de hissettim o kadar etkilendim ki ağlamıştım
|
 |