|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ozem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2017 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mar 2017 Saat 22:53 |
Hocam mrb. Bebegim 9 ay 27 gunluk.
8. Aya kadar 2 gogusumude düzenli emiyordu.
8. Ayda sag gogusumu emmedi. Sutun tadina baktigimda tuzlu eksi arasi bi tadi vardi Duzenli sagdim ama tadi degismedi. Neden oldugunu ve yapmam gerektigini merak ediyorum. Diger gogusumu emmeye devam ediyor. Tesekkur ederim. Diger sorum dogdugundan beri ciddi gaz sorunumuz var. Cok arastirdim en sonunda sutun fiskirarak geldigini bunun icin gaz oldugunu anladim. Ama oglum hicbir bakliyati yiyemiyor yedigi gun sancidan kivraniyor bakliyatlari nasil vermeliyim. Hala gaz ilaci kullaniyor. Vermedigim gun duramiyor |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118272 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilosuna bakin... 10 aylik: 9.1kg olmalidir. Eger bu kilonun cok ustunde ise, sikayetleri asiri beslendiginden olabilir... Sutunuzun tadi; onemli degildir... Anne sutu ilerleyen aylarda cocugun ihtiyacina gore terkibini degistirir... Bazen, yagi fazla, bazen, Proteini fazla olabilir. Ayni durum; diger butun memeli canlilarda da vardir. insanlardan tek farki, onlar hep beraber ciftlesip, hep beraber dogurduklarindan, sutlerinin de terkibi hep ayni zamanda degisir..Bu sebeple de; yag veya peynir yapma mevsimleri farklidir... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|