|
Antibiyotik gereklimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zülfiye ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2018 Saat 12:52 |
Hocam ilk defa yaziyorum.yazilarinizi okumaya calisiyorum.oglum 9 aylık.2 ay incesi kanda cep yüksekti antibiyotik kulkandik düzeldi.simdi burun akintisi var yeşil devamlı.arkasindan öksürüge çevirdi.bir gece ateşlendi tahlil istedim cep 15 wbc 14.3cikti.goguste balgam antibiyotik yazdı ama henüz başlamadım.ates yok ama ağzından hafif koku geliyor pas tam anlamadan da az var gibi.damaklar kabarık dişte gelicek sanırım kafasını dün geri attı hep.asiri gazlı bir bebek o yüzden neden agladiginu zor ayırt ediyorum 😐 kulağında iltihap mukustan dikkayimi var yada dişten mi acaba.hava makinesiyle serum fizyolojik veriyorum buhar şeklinde sakıncası olur mu? Antibiyotik başlayıp başlamamakta kararsızım yardımcı olun lütfen
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Turk doktorlarinin CRP sahtekarliklarina kanmayin.. Enfeksiyonlarda kullanilan CRP farklidir. Resmen isin uc-kagidini yapiyorlar.. Siz daima WBC degerine bakin.. Birde; cocuklarda ust sinir, eriskinlerden farkli olarak: WBC:17'nin ustudur. Eger laboratuvar, PUST ise ve doktorla CETE halinde calisiyorsa, KASTEN eriskin referans araliklarini kullanirlar..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Ara 2018 Saat 19:46 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|