|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
urasardic
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı urasardic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Antibiyotik iğne.Gönderim Zamanı: 11 Tem 2016 Saat 15:52 |
|
Hocam merhaba,
Oğlum Nisan 2012 doğumlu 22 kilo 114cm Cumartesi günü ateş 38,1 olunca doktora götürdük. Kan testi yapıldı aşağıda tarfınıza sunulmuştur. Antibiyotik verdi. Şurup içmediği için ben istedim diye iğne olarak vermeyi uygun gördü. Novosef 1g X 5 İlk gün hastanede serumun içine katıldı 2. gün bacaktan yapıldı. Ateşi düştü neşesi yerinde. Ben biraz araştırınca bacaktan iğne olayını tehlikeli olduğunu sinirlere zarar verme ihtamali olduğunu öğrendim. Hocam başka iğne yaptırmak istemiyorum. Sizin görüşünüz nedir. Teşekkürler Diğer bir test raporundada bu yazıyor: C-reaktif protein (CRP) 0,95 http://www.directupload.net/file/d/4413/7287sjni_jpg.htm " border="">Düzenleyen urasardic - 11 Tem 2016 Saat 16:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Tem 2016 Saat 19:58 |
|
1- 4 yasindaki bir cocugun "Kan degerleri", Eriskin kan degerleri ile ayni degildir.. Sahtekar laboratuvar, "Eriskin" Referans araliklarini yazarak, sahte rapor vermis. Once o laboratuvara haddini bir bildirin.. 2- Bu sahte raporu ciddiye alan, cahil doktora da, haddini bildirin ve antibiyotigin gereksiz yere verildigini soyleyin. 3- Igne; ister bacaktan, ister kalcadan yapilsin, BILEN birisi yaparsa, zararli olmaz. eskiden igneler kalcadan yapilirdi ama, bu teknigi ogretecek kalitede, ogretim uyesi olmadigindan, ve olsa bile bunu ogrenecek kapasitede talebe artik olmadigindan, igneler kalca yerine daha cok agri veren bacaktan yapiliyor.. Hicbir ilac kullanmayin. Gordugunuz gibi; CRP hicbir halta yaramaz... Sirf masraf ciksin diye isterler. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|