|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Linam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Eki 2014 Saat 21:47 |
Doktor Bey, 6 yaşındaki kızım pazartesi günü ateşlendi, geniz akıntısı o kadar vahim duruma geldi ki çocuk konuşamıyordu, öksürük başladı falan, doktor antibiyotik verdi. Ateş düşürücü kullanmadım ama antibiyotiğe başladık. Salı gününden beri antibiyotik kullanıyoruz. Ateş ilacı kullanmaya başladığımızın ertesi günü bir daha olmadı. Bugün kızımda yine 38,5 ateş başladı. Antibiyotik kullanmamıza rağmen ateşinin olması normal gelmedi bana, bu yüzden size danışmak istedim. Augmentin 400 lük kullanıyoruz.
|
|
![]() |
|
Linam ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ateşi 39.5 oldu, hırlayarak uyuyor doktor bey, acile götürmelimiyim bilemedim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119215 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Antibiyotik verdiginiz halde Atesinin olmasi cok dogal. ZIRA TESHIS YANLIS... Griplerde, Antibiyotikler HICBIR ISE YARAMAZLAR... Bosuna veriyorsunuz.
Isterseniz hastaneye bir gidin.... Serum takmaya kalkacaklar, Antibiyotikleri IGNE olarak verecekler... Kan sayimi yaptirin, WBC: 14.5'dan dusuk cikacak..Butun ilaclari kesin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doktorlar geniz akıntısını kesmezsek ve uzun sürerse kronikleşir diyorlar. benim kış boyunca geniz akıntım hiç kesilmez ve burnum sürekli tıkanır mesela, benimkine doktorlar alerjik rinit diyorlar ve kızım da benim gibi kışın hep geniz akıntısı oluyor, küçükken bu yüzden hep kusardı ama artık öksürük yapıyor. dedikleri gibi kronikleşirmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119215 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bos verin.. Onlarin hicbir dediklerine inanmayin. Esas onlar;verdikleri ilaclarla cocuklari mahvediyorlar..
Oksuruk;kroniklesmez... Hastalik kroniklesir.. Onuda, Kortizonlu spreyler yapar. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Eki 2014 Saat 23:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|