|
Antibiyotik saatini kaçırmak |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Sevday
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Antibiyotik saatini kaçırmakGönderim Zamanı: 27 Oca 2025 Saat 20:33 |
|
Kadir hocam merhaba, 2 yaş kızımda kullandığım antibiyotiğin saatini bugün kaçırdık 3-4 saat geç verdim bu dozu. Zararı olur mu? Ve şimdi kullanıma eski düzende devam mı etmeliyim, şuanda içirdiğim vakte göre yeni saate göre mi hareket etmeliyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2025 Saat 22:13 |
|
Hicbir zarari olmaz.
Zaten Turkiye'de verilen Antibiyotiklerin cogunlugu gereksizdir. Yazilarimi bugunden geriye giderek okuyun.
|
|
![]() |
|
Sevday
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 180 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Oca 2025 Saat 23:36 |
|
Tamamdır çok teşekkürler..
Sizin hastanızız Kadir bey 7yıldır, sizin mesjalrınız bilgileriniz sayesinde ilaçlara uzak büyütüyorum çocuklarımı, her hafta yeni msjlarınızı takip etmeye çalışırım.. Hastalığımızın bulguları antibiyotiğe mecbur bıraktı o yüzden başladık 2. Dozda tamamen iyileşince doğru yolda olduğumuza emin oldum.. çocuk iyileşince ilacı unuttuk bi doz ilk antibiyotiği o yüzden sormak istedim.. abisi de 8 yaşında 2 kez antibiyotik kullandık sadece sayenizde.. Allah razı olsun iyi ki varsınız... Dualarlasınız... Düzenleyen Sevday - 27 Oca 2025 Saat 23:37 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|