|
Antibiyotik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gülgüzel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2024 Saat 19:08 |
Kadir hocam iyi güler 15 aylik oğlum var 3 gündür geçmeyen ateşi vardı bayrama denk geldiğimiz için acile gittik acilde doktor boğazını kızarık gördü öksürüğü vardi burnu sarı renkte akmaya başlamıştı antibiyotik yazdı 3 gündür kullanıyorum dün biraz ishal gibiydi birseyler yedirdim geçti bugün daha olmadı antibiyotik kullanmak hiç istemedim ama şuan kullanıyorum siz ne yapmamı önerirsiniz klamoks bid verdi doktor yararlı bakterileri öldürüyor diye yazılar kafamı karıştırıyor hiç vermek istemiyorum ama vermek durumunda kaldım siz ne söylemek istersiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"acile gittik acilde doktor boğazını kızarık gördü"
Gormese sasardim!!! Bu sarlatanlarin, hic Grip teshis ettiklerini gordunuz mu?? Illaki; "Sahtekarligin 3 Safhasi" uygulanacak! Hemen kesin. YUZ BIN KERE ANLATTIM!!! Antibiyotik gerekirse; Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olur!!!
|
|
![]() |
|
Gülgüzel ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nis 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusura bakmayın hocam ben sizi yeni keşfettim oyuzden tekrar yaziyorum bi anda da kesilirse sonra tekrar eder diye korkuyorum yani öyle diyorlar şuan ateşi yok ama öksürüğü var geniz akıntısıyla birlikte 4 güne girdik hala ateşi devam etti oyuzden kullandim bırakınca nasıl geçecek peki gecer mi hocam dilinin üstüne beyazlık var yani sadece şuan boğazı hirilti şekilde ses çıkarıyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onu soyleyenlerin Streptokoklar ile ilgili en ufak bir bilgileri bile yoktur! Kulaktan dolma sacmaliklari "bilgi"
zannederler. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iyi günler 15 aylik 5 gün antibiyotik kullandık kullanma sonrası antibiyotik dışarı nasıl atılır yararlı bakteriler ölmüş oluyormu geri gelmesi için ne yapmak gerekir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotikler, dışarı atılmazlar! Parçalanıp yok olurlar!
Yararlı bakterıler yok oldugunda; İSHAL olur!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|