Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - antibiyotiksiz hastalık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

antibiyotiksiz hastalık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aleynaaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 268
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aleynaaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: antibiyotiksiz hastalık
    Gönderim Zamanı: 28 Şub 2020 Saat 21:33
hocam hayatımda ilk sefer doktorların dedğini yapmadım, 
sizi dinledim kendimle gurur duyuyorum( 37.5 calpole koşan bi anneydim havale geçmişi oldugu için)

16 subatta baslayan ateş seruvenimiz
gitttiğim her doktorrum antibiotik yazmasıyla son buldu, 
ama wbc düşüktü, hepsi takmıs bi crp ye, tekrar tekrar doktorma gitme sebebim gece yükselen ateşti, 10 gün sürdü bu süreçte hep yazdım ve okudum, ( cogu günler ates düşürücü bile vermedim ikk sefer)
2 gündür ateşi yok iştahta geldi
sağ kulagından duymuyor ama geçer griptendir diye bekliyorum
illadin yapıyorum kafayı kesinlikle aşagı eğmiyor zorla damltıyorum hemen kalkıyor zaten,
serum fiz sıkabildğim kadar 
bayagı huysuz bişey oldu
aylardır tıkalı burun bişeyler sıkma yedirmem cabam sonucu
artık cok zor müsade ediyor.
benim sorum şu hocam
bogazında telefon ısıgıyla baktıgımda
beyaz noktalar var
okdugum kadarıyla viraldi bu hastalık
ama herkes dr lar dahil yakında tekrar ateşleneceğini.
mikropun kalbe vs vurabileceğini 
antiniotik kullanmazsam geçmeyecğini ve kulaklarının cok kötü oldugunu söylüyor...
ama kulagım agrıyor demiyor cocuk
yada yutkunamıyorum anne demiyor....
hocam dogal seylerde ikna edemiyorım bal limon gibi
kendliğinden geçermi bu şekilde zararsız😞
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117489
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2020 Saat 22:15
Okuyun ve karsilastirin.. Sonucta, Turk cocuk doktorlarinin ne kadar ahmak ve cahil olduklarini goreceksiniz.
Kendiliginden bile gecer.
2-3 sene evvelji sorulara bir bakin.. Her oksurene, Astim teshisi koyuluyor ve her oksurene: Aferin, Peditus, Calpol ve Asist veriyorlardi(Sahtekarligin 1. Safhasi) NIYE VAZGECTILER?? %100'u bu sahtekarligi yapiyordu!! NE OLDU??
Yukarı Dön
turbosenna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turbosenna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2020 Saat 19:48
Kadir bey,

Hastaligin kalbe inmesi tanimini azda olsa aciklama sansiniz var mi?,  ne gibi durumlarda gerceklesir

Mesela bu gribal enfeksiyonlarda bu tip bie risk var mi?

Yasinin geregimi anlayamiyorum ama illiadin vs kullandirmak hakikatan zorlasiyor(3 yas erkek) 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2020 Saat 20:19
HER atesli hastalik, "kalbe iner" diye birsey yok... Ayrica da, bu tanimlama yanlis.
Turk doktorlari cidden sizin tahminlerinizin de otesinde, son derecede cahildirler..
O hadise:
SADECE: A-Grubu, Beta-Hemolitik Streptokoklarin, kardiyojenik tipte olanlarinin, sik araliklarla hastalik yapip, hic tedavi edilmeyenlerinde (eskiden) gorulurdu..
Ben 40 seneden beri gormuyorum..
En son gordugum, Streptokoksik Kalp Romatizmali hasta, Hacette'de, 1975 yilinda 13 yasinda bir kiz hasta idi..

Hele Gripal enfeksiyonlarda boyle bir sey soz konusu bile degil.
Ayrica da, "Hastalik kalbe inmiyor!!".. Bu kadar geri zekalica bir tabiri dunyanin hicbir yerinde duyamazsiniz.
Hadise, sik araliklarla alinan Streptokoklara karsi vucudun urettigi bagisiklik maddelerinin (antikorlarin) kalp zarini mikrop zannederek tahrip etmesidir.
Oyle; Turk doktorlarinin zannettikleri gibi, mikroplar kalbe filan yerlesmiyor.

"Beta diye bir virus" makalemi yazarlar kismindaki listeden bulup, okuyun.
Turk cocuk doktorlarinin ne kadar zavalli olduklarini bu yuzden, bu gibi sahtekarliklara yoneldiklerini goreceksiniz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Mar 2020 Saat 20:21
Yukarı Dön
turbosenna Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 86
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı turbosenna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mar 2020 Saat 20:28
Hocam sizin dogru tanimlamalariniz sonucu bilgiye ulasabiliyoruz,

Makalelerinizin hepsini en az bir kez okudum 

Bu kalbe inme konusunu siz konularin aralarinda ara ara acikladiniz bakteriyel olarak olabilecigini

Bazen kalp nakli vs olanlar oluyor hastalik nedeniyle onlarin nedenini merak ettigimden sordum
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2020 Saat 00:18
Onlar, kalp yapisinda, dogumdan veya sonradan olan kalp dokusu bozukluklaridir..
Kalp kapaklarinda, darlik veya yetmezlik vardir, odaciklar arasinda delik vardir, Kalp adele hastaligi vardir V.S.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.