|
antibiyotiksiz hastalık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şub 2020 Saat 21:33 |
hocam hayatımda ilk sefer doktorların dedğini yapmadım,
sizi dinledim kendimle gurur duyuyorum( 37.5 calpole koşan bi anneydim havale geçmişi oldugu için) 16 subatta baslayan ateş seruvenimiz gitttiğim her doktorrum antibiotik yazmasıyla son buldu, ama wbc düşüktü, hepsi takmıs bi crp ye, tekrar tekrar doktorma gitme sebebim gece yükselen ateşti, 10 gün sürdü bu süreçte hep yazdım ve okudum, ( cogu günler ates düşürücü bile vermedim ikk sefer) 2 gündür ateşi yok iştahta geldi sağ kulagından duymuyor ama geçer griptendir diye bekliyorum illadin yapıyorum kafayı kesinlikle aşagı eğmiyor zorla damltıyorum hemen kalkıyor zaten, serum fiz sıkabildğim kadar bayagı huysuz bişey oldu aylardır tıkalı burun bişeyler sıkma yedirmem cabam sonucu artık cok zor müsade ediyor. benim sorum şu hocam bogazında telefon ısıgıyla baktıgımda beyaz noktalar var okdugum kadarıyla viraldi bu hastalık ama herkes dr lar dahil yakında tekrar ateşleneceğini. mikropun kalbe vs vurabileceğini antiniotik kullanmazsam geçmeyecğini ve kulaklarının cok kötü oldugunu söylüyor... ama kulagım agrıyor demiyor cocuk yada yutkunamıyorum anne demiyor.... hocam dogal seylerde ikna edemiyorım bal limon gibi kendliğinden geçermi bu şekilde zararsız😞
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117489 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyun ve karsilastirin.. Sonucta, Turk cocuk doktorlarinin ne kadar ahmak ve cahil olduklarini goreceksiniz.
Kendiliginden bile gecer. 2-3 sene evvelji sorulara bir bakin.. Her oksurene, Astim teshisi koyuluyor ve her oksurene: Aferin, Peditus, Calpol ve Asist veriyorlardi(Sahtekarligin 1. Safhasi) NIYE VAZGECTILER?? %100'u bu sahtekarligi yapiyordu!! NE OLDU?? |
|
![]() |
|
turbosenna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turbosenna
Kadir bey,
Hastaligin kalbe inmesi tanimini azda olsa aciklama sansiniz var mi?, ne gibi durumlarda gerceklesir Mesela bu gribal enfeksiyonlarda bu tip bie risk var mi? Yasinin geregimi anlayamiyorum ama illiadin vs kullandirmak hakikatan zorlasiyor(3 yas erkek)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117489 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HER atesli hastalik, "kalbe iner" diye birsey yok... Ayrica da, bu tanimlama yanlis.
Turk doktorlari cidden sizin tahminlerinizin de otesinde, son derecede cahildirler.. O hadise: SADECE: A-Grubu, Beta-Hemolitik Streptokoklarin, kardiyojenik tipte olanlarinin, sik araliklarla hastalik yapip, hic tedavi edilmeyenlerinde (eskiden) gorulurdu.. Ben 40 seneden beri gormuyorum.. En son gordugum, Streptokoksik Kalp Romatizmali hasta, Hacette'de, 1975 yilinda 13 yasinda bir kiz hasta idi.. Hele Gripal enfeksiyonlarda boyle bir sey soz konusu bile degil. Ayrica da, "Hastalik kalbe inmiyor!!".. Bu kadar geri zekalica bir tabiri dunyanin hicbir yerinde duyamazsiniz. Hadise, sik araliklarla alinan Streptokoklara karsi vucudun urettigi bagisiklik maddelerinin (antikorlarin) kalp zarini mikrop zannederek tahrip etmesidir. Oyle; Turk doktorlarinin zannettikleri gibi, mikroplar kalbe filan yerlesmiyor. "Beta diye bir virus" makalemi yazarlar kismindaki listeden bulup, okuyun. Turk cocuk doktorlarinin ne kadar zavalli olduklarini bu yuzden, bu gibi sahtekarliklara yoneldiklerini goreceksiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Mar 2020 Saat 20:21 |
|
![]() |
|
turbosenna ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağu 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turbosenna
Hocam sizin dogru tanimlamalariniz sonucu bilgiye ulasabiliyoruz,
Makalelerinizin hepsini en az bir kez okudum Bu kalbe inme konusunu siz konularin aralarinda ara ara acikladiniz bakteriyel olarak olabilecigini Bazen kalp nakli vs olanlar oluyor hastalik nedeniyle onlarin nedenini merak ettigimden sordum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onlar, kalp yapisinda, dogumdan veya sonradan olan kalp dokusu bozukluklaridir..
Kalp kapaklarinda, darlik veya yetmezlik vardir, odaciklar arasinda delik vardir, Kalp adele hastaligi vardir V.S. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|