|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Erenimo13 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Erenimo13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kas 2017 Saat 17:25 |
Merhaba Kadir Bey, oglum 4,5 yasinda suana kadar bir kez antibiiotik kullandim o da bagirsak iltihabi icindi. Grip ve nezle gibi hastaliklari sizin tavsiyelerinize gore atlattik. Bu hafta grup oldu oksuruk de vardi, siyah turp bal zencefil limonlu su seklinde devam etti dun gece Kulak agrisi ile uyandi biz de panik halinde acile gittik cocuk doktoru kulagini kontrol etti ve odem birikmis dedi Kulak agrisi icin damla, calpol ve agumentin600 verdi. Ben antibiyotiksiz gecirmek icine yapmaliyim ve ileri safhada olsa bile orta kulak iltihabini gecirebilir miyim (antibiyotiksiz). Ben 3 gun illiadin kullanip sonra serum fiz. Ile gecer diye dusunuyorum, sizin yazdiklariniza istinaden yeterli olur ve gecer mi? bir de sprey den gunde 2 kez 2 fis mi damla olmadigi icin sormak istedim. Tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orta Kulak Ilitihaplari DAIMA "mekanik" olaylaridir... Griplerin sebep oldugu odem sonucu Oztaki borusunun kapanmasi ile hadise baslar... Bu odemi de en iyi "Iliadin damla" cozer!!! Adi; her "iltihap" olan hastalik da antibiyotik kullanilmaz... Iliadin damla, sirt ustu yatarken kullanilir.. Sprey kullanilamaz.. Ishal durumlarinda da, antibiyotik kullanilmaz!!! Antibiyotikler, kan ve damar yollari ile vucuda dagilirlar. Ishal mikroplari ise; barsagin icindeki kakalarin icindedir.. Bu bakterilerle Antibiyotigi, barsak icinde nasil yanyana getirebilirsiniz ki!!! Daha cok okumaniz lazim... |
|
![]() |
|
Erenimo13 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Erenimo13
Tesekkur ederim Kadir Bey iyi ki varsiniz. Ilacsiz buyutmek cocugumun sagligina yaptigim en buyuk yatirim. Keske her dokuyor sizin gibi olsa
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Erenimo13
Merhaba Doktor Bey, orta kulak iltihabi sag kulaktaydi ikiadin kullandiyorum ikinci gun bugun ve sol kulaginin da agridigini soylemeye basladi, yapmam gereken baska birsey var mi Bir gun daha devam edecegim ikiadin’e ucuncu gunden sonra agri devam ederse yapmam gereken birsye var mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin'i ; her iki burun deligine damlatiyorsunuz degilmi??? Sadece agri olan tarafa degil!!!
Agri devam ederse, Iliadin'i 5 gun kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Erenimo13
Evet iki Burun deligine, yalniz bizimki sprey bir fis yapiyorum her delige damla alicam yarin damla ile agri devam ederse iki gun daha devam edecegim. Sag kulaktan agri nin sola gecmesinin nedeni ne olabilir agirlasiyir mu durum acaba?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kac defa anlattim!!! Sprey OLMAZ... Damla alacaksiniz. Spreyi atin. Cocuk sirt ustu yatiyor olacak (sprey bu pozisyonda calismaz!!) Her bir burun deligine; 2'ser damla yapilacak! Her bir tarafa damlattiktan sonra, bas o tarafa cevrilecek ve 1-2 dakika beklenecek..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Erenimo13
Doktor Bey damlaya basladik dun Ve bugun iki gun oldu. Bu aksam kulaginin arkasinda biraz kulagin asagisinda boyut a dogru yuvarlak minik bir sey var bilge gibi sizd evi nedir bize mi yoksa kulaktaki odem mi? Bir de sag kulakta agri Yok solda hafif bastirinca agri oluyormus. Coldmix ve iliadin’e devam ediyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|