|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Oca 2016 Saat 12:09 |
Hocam oglum 36 aylk cok hareketli.Aslinda ben tahammul ediyorum ama yeni bebek olunca surekli de oglumun dagittiklarini toplamakla vakit gecrdgmi goren yakinimin biri takti kafaya buna atarax ver diyor.hic bi zarari olmaz uyur dinlenir o da rahat eder zaten antihistaminik diyor. Bu ilac ve kullanm alanyla ilgili bilgi verir msnz lutfen. Sanrm kendi cocuklarinda ara ara kullanyr hastalanacklari zaman veriyor uyuyup kendini toparliyorlar diyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogrudur, Atarax, bir cins Allerji yani Anti-histaminik bir ilactir.. Her Antihistaminik ilac UYKU VERIR... Zaten o yuzden de prospektusunde; "Arac kullanmayin" yazar. En fazla
uyku verenler arasinda; Atarax gelir. Unisom diye satilan "Uyku ilaci" ise, dogrudan "Uyku Ilaci" diye satilir ve bir cins Antihistaminiktir. YANLIZ; Her ilacin yan etkileride oldugundan, butun bu ilaclar, Solunum yolu hastaligi oldugunda verilirse, Akinti koyulasir ve hiriltilar olusur.
Ondan sonra da; Astim teshisi koyarlar. Cok tavsiye edecegim bir uygulama degil.. Hadi gece guzel uyku uyumasini sagladinizda, butun gun ne olacak??? Gunduz demi, uyutacaksiniz?? |
|
![]() |
|
mrb ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 205 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısınız hocam ben de çok taraftar değilim zaten. İçtiğinde çocuklar balık gibi bakıyor sanki,acaba nörolojik bir olumsuz etkisi de oluyor mu diye merak ettim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok, kalici bir etki yok da, matah bir etki de degil...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|