Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - antihistamink
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumantihistamink

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 205
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: antihistamink
    Gönderim Zamanı: 16 Oca 2016 Saat 12:09
Hocam oglum 36 aylk cok hareketli.Aslinda ben tahammul ediyorum ama yeni bebek olunca surekli de oglumun dagittiklarini toplamakla vakit gecrdgmi goren yakinimin biri takti kafaya buna atarax ver diyor.hic bi zarari olmaz uyur dinlenir o da rahat eder zaten antihistaminik diyor. Bu ilac ve kullanm alanyla ilgili bilgi verir msnz lutfen. Sanrm kendi cocuklarinda ara ara kullanyr hastalanacklari zaman veriyor uyuyup kendini toparliyorlar diyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117858
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2016 Saat 18:23
Dogrudur, Atarax, bir cins Allerji yani Anti-histaminik bir ilactir..
Her Antihistaminik ilac UYKU VERIR... Zaten o yuzden de prospektusunde; "Arac kullanmayin" yazar.
En fazla uyku verenler arasinda; Atarax gelir.
Unisom diye satilan "Uyku ilaci" ise, dogrudan "Uyku Ilaci" diye satilir ve bir cins Antihistaminiktir.
YANLIZ; Her ilacin yan etkileride oldugundan, butun bu ilaclar,  Solunum yolu hastaligi oldugunda verilirse,
Akinti koyulasir ve hiriltilar olusur. Ondan sonra da; Astim teshisi koyarlar.
Cok tavsiye edecegim bir uygulama degil.. Hadi gece guzel uyku uyumasini sagladinizda, butun gun
ne olacak???
Gunduz demi, uyutacaksiniz??

Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 205
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mrb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2016 Saat 19:20
Haklısınız hocam ben de çok taraftar değilim zaten. İçtiğinde çocuklar balık gibi bakıyor sanki,acaba nörolojik bir olumsuz etkisi de oluyor mu diye merak ettim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117858
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2016 Saat 02:50
Yok, kalici bir etki yok da, matah bir etki de degil...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.