|
Antiotikle bagli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2019 Saat 17:11 |
Merhaba Kadir bey.sizden bazi seyleri ogrenmek istiyorum.diyolarki antibiotige basladiysan bitirmek zorundasin yoksa o antibiotik bidaha hasta olursan sana etki etmez.bu ne kadar dogru?2ci sorumda hastayken 2ci virusu kapa.biliyormusun?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
YALAN.. Tipik bir Turk doktor cahiligi.. Gunumuz Turkiye'sinde, antibiyotik verilen 100 hastadan 80'i zaten Gereksiz kullanim.. 2. gun kesseniz ne olacak?? hastalik yapan bir Bakteri YOK KI!!! Virus.. Viruslar da, antibiyotiklerden etkilenmez.. Ayrica da; gerektiginde verdiginizde bile, ATES dustukten sonra kesmenizde hicbir sakinca yoktur.. Istisna olarak, iki hastalik vardir... Biri;Tifo, digeri Verem dir.. Vucutta bir virus varken, Ikinci bir virus giremez… LUTFEN soru sormadan once, konulari bir okuyun.. |
|
![]() |
|
pervindashdamir ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şub 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
Cok okuyorum hocam her gun yazilarinizi msjlara cevaplarinizi okuyorum sizden cok sey ogrendim 💜simdi kafami karistiram sey kecen hafta kizim goz enfeksiyonu kulak agrisi atesi oldu illiatin tobrased kullandim iyilesti 1hafta olmadan bugun atesi 40a cikti gozleri cok fena butun yesil agiz pis kokuyo yeni virusmu kapti?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olabilir. Antibiyotiklik bir durum olsa: Ates+koku+Pas olurdu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pervindashdamir
2gundur 40 atesimiz cok titriyo gozlerinden su akiyo atesi cikinca halsiz cok.40a cikinca artik mecbur atesdusurucu veriyorum bildigimiz grip dimi bu?domuz gripi testi yaptirmak.istemiyorum zatrn cikarsa ne fark eder tedavi ayni enfluvirsizden iyilesir.dimi domuz gribi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Enfluvir'in (gerekiyorsa) ilk 48 saat icinde verilmesi sarttir. Zaten yaptigi butun is, poliklinik hastalarinda hastalik suresini 1 gun kisaltmaktir. Bu ilac, Poliklinik hastalari icin DEGIL dir.. Hastaneye yatacak kadar hasta olanlarda bir ise yarar. Domuz gribi olmasi, bir sey degistirmez. Egitim Hastanelerinde, egitim kasti ile istenir,. Poliklinik hastalarinda gereksizdir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|