*Ben bir gün sabaha karşı çilek kokusuyla uyandım.Aman Allah'ım sanki çilek tarlasındaydım.Çileklerin o yeşil yapraklarının kokusunu bile alıyordum.Helaket bir çilek yeme isteğim oldu.Anlatamam...Sanki etrafımda hep çilek vardı ama ben göremiyordum.İnanılmaz birşey...Çilekte yeni çokmıştı hormonlu hormonlu bile yedim...
*Birgünde iş yerimde suda yeni pişmek üzere olan mısır kokusu aldım.Zaten bayılırdım mısıra.Aksilik bu ya her yaz difirize atardım kışın yeriz diye ama o yaz atmamıştım.Sağolsun görümcem ertesi gün difirizindeki mısırları pişirmiş kayınvalideme bırakmıştı benim için.Ama işten dönene kadar soğumuştu mısırlar.Soğuk ve o istediğim kokusu yoktu ama yedim...
*Benim balık,hamsi vs aram iyi değildi hamilelikten evvel taki alt komşum balkonda balık kızartana kadar...Kokudan bayılacaktım adeta.Nasıl canım çekti,nasıl anlatamam.Öyleki kokuyu almamak için balkon kapımı kapattım.
*Çok salatalık tükettim öyleki bir oturuşta 2 kilo yiyordum.
*Meyveyle aram iyi değildi ama hamileliğimde çok meyve yedim özellikle ekşi,yeşil elma.
*Tatlı hiç yiyemedim.Ama hiç unutmam Aşure ayıydı annemin arkadaşı getirdi aşure.Kokusu iyi geldi,canım çekti yani ve yedim.Ama yemez olaydım yememle çıkartmam bir oldu.
Hamileliğim ilk dönemleri Kurban bayramine denk düşünce et kokusundan çok tiksindim.Ve kurban bitene dek mide bulantım arttı.Son 3 ayımda et yedim oda yemeklerde 2 et atıyordum ağzıma oda bebekler tadını bilsin diye.
*Ama bir gün akşamın bir yarısı Annemden evimize dönüyorduk.Bir ızgara et kokusu aldım.canım çekti ama o saatte ızgara et nasıl bulunurdu*Yiyemedim.Bir tek o aklımda kaldı.Izgara et yiyemedim anlayacağınız.