|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nrcnkdlk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2016 Saat 21:59 |
Iui akşamlar hocam. 5 yasinda bir oglum var.2011 dogumlu krese gidiyor.
bugun bir form gondermisler okuldan asi ile ilgili.kizamik kizamikcik ve kabakulak karma asi.yaptirmak istiyormusunuz diye sordular yarin imzaliyip okula vericez ve asi olcaklarmis ama zorunlu degil isteyen yaptirsin dediler.benim oglumun butun asilari tam normalde 1.sinifta olmasi gerekiyor bu asinin suriyeden gelenlerde dolayi twdbir amacli one cekmisler.sinifta herkes yaptorocak ben treddutte kaldim acaba yaptirmam gerekirmi.acil yarin sabah imzalayip gondermem lazim formu.yardim edin hocam
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski maillerde arama yapmak için;
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41340&title=eski-maillerde-arama-yapmak-icin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|