|
Aşı sonrası ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Evhamlianne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2022 Saat 18:55 |
Merhaba Kadir Bey 6. Ay aşımızi olduk bu salı sabah birsey yoktu ama bugün yani perşembe günü sabahı ateşli uyandı oğlum 38.5 39 derece ateşi var düşürmüyorum ..evde hasta yok hiç bir yerede gitmedim mikrop kapma ihtimali yok bu ateş neden olmuş olabilir ateş dışında hiç bir araz yok sadece ateşi var neden olmuş olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asi atesi olsa, ayni gun olur ve 1 gunden fazla surmez.
Ilac kullanmayin, ates dusurmeyin. Dokuntu, veya nezle hali olursa gorusuruz.
|
|
![]() |
|
Evhamlianne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2021 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Merhaba Kadir Bey bugün 4. Gün ateşte 38.5 ile 39 arası ateş devam ediyor başka bir araz halen yok sadece çok huzursuz kahvaltı ve anne sütü dışında suda dahil hiç birseyi yemek içmek istemiyor inanılmaz salya akıtıyor elleri hep buz gibi ateş düştüğünde bile (çok kısa düşüyor sonra yine ateşli)çok üzülüyorum neresi ağrıyor bu ateş neden bilemiyorum tahlil için götüreyim mi hastaneye siz ne dersiniz ben ne yapacağımı bilmiyorum sürekli yanıyor oğlum ama burun tıkanıklığı yok hırıltı yok öksürük hapşırık yok ağız kokusu yok dili temiz 3 gece 4 gündüz ateş sürekli devam bazen titriyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates; asi ile alakali degilmis! Muhtemelen, Grip.
Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Bir de; ates oldugu halde, HICBIR araz olmayan ve 2 yasindan kucuk bir hastada: 6.Hastalik olabilir. Bir onemi veya tedavisi yoktur, ates duser, dokuntu baslar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Evhamlianne
Beklemeden başka elimden birsey gelmiyor..cevabınız için çok teşekkür ederim 💐💐💐
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|