Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aşı...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumaşı...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ponk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ponk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: aşı...
    Gönderim Zamanı: 20 Şub 2015 Saat 15:42
Merhaba Kadir Bey, geçmiş yazıları okuduğumu belirterek KKK aşısı ile ilgili birşey sormak istiyorum. Oğlum Ağustos 2010 doğumlu. İlk KKK aşısı 12 aylıkken (ağustos 2011) yapıldı. Üstünden 5 yıl geçmesi gerektiğini yazılarınızdan biliyorum. Anaokulundan aşı için izin istiyorlar. Henüz ilk aşının üstünden 3,5 yıl geçtiği için aşıya izin vermicem. Dediğiniz gibi ilkokulda tekrarladıklarını duyuyorum çevremden. Kimi birinci sınıfta kimi ikinci sınıfta.. Sorum şu; birinci sınıfta yaparlarsa aşı için sorun yok ama ikinci sınıfta yaparlarsa 6 yıl geçmiş olacak, geç kalırsa sorun olur mu? (Yani o arada hastalık riski var mı)
 vakti geldiğinde dışardan mı yaptırtmalıyım? 
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. 

Bu arada oğlumda üç aydır geçmeyen kulaktaki işitme kaybı, sizin tedaviniz ve sabır tavsiyelerinizle nihayet son buldu. :))) son iki gribini de ayakta, kısa zamanda atlattı. Sonsuz teşekkürler....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2015 Saat 01:02
3.5 yasinda da yapilsa, etkili olur.. Benim derdim, Saglik Bakanligininin derbeder calismasi ve, her sene asi yapmaya kalkmalaridir.. Zira ne kayit tutuyorlar, need aileye, bir bilgi veriyorlar...
Yarin oburgun; cocuklar Amerika'ya, Kolej veya universite icin bile; Okumaya gitmek istediklerinde, sizden, 2 ayliktan itibaren yapilan butun asilarin, markalarini, yapildigi tarihleri ve yapanin (veya onaylayanin) imzasini isteyecekler...
Simdiden, hazirlikli olun..
Yukarı Dön
Ponk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 145
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ponk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2015 Saat 09:09
Kişisel olarak bir kayıt tutuyorum ama resmiyette ne kadar kıymetli olur bilmiyorum. 
Diğer cevaplarınıza istinaden biraz da aklım karıştı, Teyit için soruyorum, bu durumda ben 3,5 yıl arayla ikinci KKK aşısını yaptırayım, öyle mi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2015 Saat 18:37
Yaptirmanizda bir sakinca yok..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.