|
Asi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2019 Saat 00:26 |
Selamlar hocam
Aşılarla ilgili soracaktım forumda aradım ama cevap bulamadım. Oğlum 36 aylık geçen yıl yarım doz yaptırdık. Ay olarak sınırda kalıyor. Ne yaptırmanız gerekir. Kızım 6 yaşında daha önce aşı olmadi. 1 ay arayla tam yapılacak aşıların ikisi tam doz mu yoksa yarim doz yarim doz şeklinde mi olacak. Benp 36 yaşındayım. 8 yıl önce grip aşısı oldum. Bu yıl olmak istiyorum. Hangi dozda yaptırmalıyım. Sabrınıza sığınarak ayrıntılı sordum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Her daim duacinizim. Bizi çok büyük sıkıntılardan kurtardınız.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117489 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
6ay-3 yas arasi, ILK defa asi olacak olanlar: 2 X yarim doz olacak. 3 yasindan buyukler Tam doz. Siz Tek ve Tam doz yaptiracaksiniz. 6 yasindaki kiziniz: ILK defa asi olacak ise; 2XTam doz (1 ay ara ile) olacak. 8 yasindan KUCUK olanlar (6ay-8 yas arasi); ilk dozlarini 2x1 TAM doz seklinde olacak. Gecen senelerde, 8 yasindan kucuk ve tek doz asi olanlar, bu sene 2x1 TAM doz asi olacaklar. Hayatinin her hangi zamaninda; 2x1 asi olanlar TEK doz asi olacaklar. 8 yasindan buyukler, Hic Grip asisi olmamis olsalar bile TEK doz asi olacaklar. Bu seneki asilarin; Gecen seneki asilardan farkli olmasi, yapisindaki farklar nedeni iledir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Eki 2019 Saat 03:12 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|