|
Aşilar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslıakın ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nis 2020 Saat 16:04 |
Hocam merhabalar ...Nasilsiniz ..?Bu sene zannediyorum geleneyeceksiniz? Umarim iyisinizdir ..orda da durumlar kotu gidiyo 😥Benim cok merak ettigim bir konu var .Ben cok buyuk bir vurdumduymazlik daha fogrusu erteleme yaptim ..Kizimi sizinle buyuttum .18 yasinda ..oglum 9 oldu .fakat oglumun 6 yasinda olmasi gereken asisini hep hasta diye erteledim erteledim ..bogazinin sag tarafinda ufak bir lenf bezi sismisti ..gecsin diye bekledim ..ama asiyi yaptiramadim simdiye kadar geldik ..simdi yaptiracagim ..fakat nasil bir yol izleyecegiz ..asi belli bir sure sonra yekrarlanacakmi ....allah sizi basimizdan eksik etmesin ...Simdiden tesekkir ederim ..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ara acildi diye, eski asilar "cope" gitmiyor.. Nerede kaldiniz ise, oradan devam edilir.
|
|
![]() |
|
Aslıakın ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kas 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkurler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|