Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Aşırı derece karın ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Aşırı derece karın ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zeynep0646 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 210
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Aşırı derece karın ağrısı
    Gönderim Zamanı: 24 Eki 2018 Saat 20:21
[img=http://m.YollaYap.com/bbtc/1540401987217.jpg">

[img=http://m.YollaYap.com/bbtc/1540402253927.jpg">

[img=http://m.YollaYap.com/bbtc/1540402338370.jpg">

Hocam ağustos 2013 doğumlu 17.400 gram kızım var pazartesi günü sabaha karşı birden kusmayla uyandı sonra ishal başladı salı günü ishal kusma durdu gibi ateşi yükselmeye başladı eşim doktora götürdü yukarıda ki testleri yapmış birde karından film çektirmiş İYE teşhisi koymuş iğnenin ilk dozunu yaptırmış sizden okuduklarıma göre teşhis yanlış dün gece ilaç vermeme rağmen 38.5 altına düşüremedik ateşi en son sabaha karşı duş aldırdım ateşi düştü ama hocam bugün ishal tekrar başladı ve sürekli karnım ağrıyor diyebağırarak ağlıyor diğer iğneleri yaptırmadım ve ilaçları kullanmadım basit bir enfeksiyon mu hocam neden bu kadar acı çekerek ağlıyor (foto yüklemeyi ancak böyle yaptım inşallah olmuştır )

Düzenleyen Zeynep0646 - 24 Eki 2018 Saat 20:35
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120945
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2018 Saat 02:56
Tipik bir Turk doktoru!!!   
1- Bu kadar Test yapmaya gerek yok, AMA hazret illaki "komisyonunu" alacak!!!!   (Sahtekar)
2- Hadi bir suru gereksiz tahlil yaptin, bari dogru durust bir teshis koy!!! O da yok.... (Aptal)
3- Hic gerekmedigi halde, Antibiyotik yazmis, hem iki tane , hem de igne seklide..  (Hem cahil hem vicdansiz)
Allahtan bu ahmagin gazina gelip, ilaclari kullanmamissiniz… SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin.
Ne diye gidersiniz bu doktorlara anlamiyorum… Ne yapacaklari belli.. 

Barsaklardaki mikroplar atilana kadar, ishal ve ates devam edecek.. 
Yukarı Dön
Zeynep0646 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 210
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep0646 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2018 Saat 06:42
Artık çocuk hasta olacak diye değil hasta olduğunda Doktora götürmek zorunda kalmaktan korkar oldum şimdiye kadar hiç ateş düşürücü dışında ilaç kullanmadım bir kere yanında değildim hemen antibiyotik iğneyi yedi kızım bunun çok zararı olur mu hocam vücuduna ? maalesef aynı fikirde olmayan bir eşim var hastaneler ve doktorlar boşuna mı varmış bir türlü doktor var birde üzgünüm ama o beyaz önlüğü giymiş sahtekarların var olduğunu anlatamıyorum büyük bir şehirde yaşıyorum kaç tane doktor denedim hepsi viral enfeksiyonda gereksiz bir ton tahlil ve torba torba ilaçla eve gönderdi :((
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120945
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2018 Saat 18:45
Yapilacak bir sey yok... 
O; "tek igne" sadece canini yakti.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.