|
Aşırı öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fmg ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2023 Saat 16:52 |
Hocam merhaba. 3 yaşındaki oğlum balgamli olarak 2 aydır sürekli öksürüyor. Ballı + limon ve coldmix+ izotonik su ile sürekli uyguluyorum. Kreşe gittigi için bazen burnuda akıyor ve iliadin kullanıyorum. Son 3 gündür kuru olarak çok sık gıcık şeklinde öksürmeye ve ogurme olduğu için 2-3 kez kusma oldu. Bugün nefes alıp vermesinde de çok hafif bir ses olmaya başladı.Uyurken takip ediyorum 5 dkda bir nerdeyse sürekli öksürüyor ve bütün gece bu şekilde. Nefes alıp vermesi hızlı ama 60 tan fazla değil. Geniz akıntısı da var .Dil pembe , ağız kokusu yok . Yalnız şöyle bişey var vucutta ateş yok alın - boyun 36 civari ama elleri ve ayakları 38.5.Bunun üzerine bugun doktora götürüp kontrol ettirdim . Rontgen çekildi.Malesef saçma sapan ilaçlar verildi. İbrumın zero-azro-zaditen-ventolin yazdı. Hastahanedede sırınga ile dolven+prednol verdiler sırınga ile oral olarak verelim diye. İlaçların Hiçbirini vermedim ve almadım hocam. Rontgen görüntü https://resimcik.com/public/index.php/img/642841f1446a2 ; . Size sorum cok öksürüyor hocam uyuyamıyor . Dediklerinizi yapıyorum ama geçmiyor. Prebron veya bricanyl önerirmisiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Düzenleyen Fmg - 01 Nis 2023 Saat 17:55 |
|
![]() |
|
Fmg ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca hocam contair verdiler öksürüğünde balgam atsın diye belirtmek istedim
Düzenleyen Fmg - 01 Nis 2023 Saat 17:43 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, o verilen ilaclarin HICBIRINI kullanmayin.
Bu ilaclari kullananlarin sonu, hastaneye yatmak. Sahtekarligin 1. ve 2. Safha ilaclari!! Bu kadar "Ozel hastane" acilirsa, olacagi bu! Bu sekilde hasta yaratip, hastaneleri ayakta tutmaya calisiyorlar! Bu kisi bir sekilde geciriyorsunuz. Onumuzdeki kis da AYNI sekilde cok hasta olacak, sakin bu assagilik tuzaklara dusmeyin. Akciger Rontgeni zaten hatali cekilmis! 1- Hasta duz durmamis, Film donuk cikmis. 2- Rontgen suasi cok dusuk doz da verilmis ve normalde gorulmemesi gereken Akciger dokusu da gorunur hale gelmis. Zaturre filan YOK. Sadece, benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Ates dusurmeyin, Antibiyotik vermeyin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Nis 2023 Saat 17:57 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam. Cok öksurdugu için tekrar sormak istedim prebron - bricanyl önerirmisiniz? Diğer bir sorumda elleri ve ayakları uyurken 38-39 derece oluyor. Ama vücudu alnı boynu Max 37 derece . Neden olur hocam?
Düzenleyen Fmg - 01 Nis 2023 Saat 18:06 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tip oksurukde, ikisini de onermem.
Ates ile ugrasmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|