|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
durucan
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: astimGönderim Zamanı: 30 Oca 2015 Saat 23:26 |
|
dr bey iyi günler
Bir yazinizda 100 cocuktan sadece 15 i astim olur Ama bizim doktorlar 100 nede astim ilaci verirler Demissiniz o gercekten astim olan 15 cocuktan biri olup olmadığını nasil anlayabiliriz ve gerçekten astim atağı geciren En ufak bir grip bile sizin onerinize uyup hic ilac kullanmasam bile Hemen göğüse inen bir oglum var zaten oksuruk degisik bir hal alıyor cizirdayan kopuren bir ses geliyor oksurugun derininden 3 yasinda hatirladigim bircok kez bronsiolit bronsit zature tarzi hastalik geçirdi gözlerinin alti mor gibi ve ventolin verince 2 gun icinde duzeliyor dr artik zaditen ve airflex şaşE verelim dedi sizin yazilarinizi noktasina virgulune kadar biliyorum ama artik hastaliklarinin gidisatini anliyorum ve ventolin gercekten rahatlatiyor ve once grip olan hastalik baska bir hal aliyor her seferinde. bu çocuk gerçekten astimsa ne yapmaliyim o yuzde 15lik kesimde olan hastalariniz için nasıl bir tedavi uygulardiniz sizin onerileriniz benim icin cik önemli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2015 Saat 02:05 |
|
Astim hastasinda; on planda olan; oksuruk degildir.. Sikintili solunumdur..
Kisa ve rahat bir nefes ALISTAN SONRA, sikintili ve uzun surede bir NEFES VERIS vardir... Siz ne bakiyorsunuz, Turk doktorlarinin her oksurene Astim demelerine, onlarin cikari varda ondan boyle sacmaliyorlar!! Ventolin'in firmasi olan, GSK'nin internetten bir marifetlerine bakin anlarsiniz. Doktorlara, neler-neler sagliyorlar... Gripli bir cocuga, Ventolin verildiginde, Akcigerlerin, savunma kasti ile daralttigi bronslar iyice genisler ve hastaligin Akcigerlere inmesi kolaylasir... Bu: Sahtekarligin 2. Safhasidir. 3. Safhada Hastanede; "Hava aliyor" olursunuz... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Oca 2015 Saat 02:07 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|