|
ATEŞ BEYAZ DİL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ara 2018 Saat 11:39 |
Kadir Bey merhaba
pazar günü 7 yaşındaki kızımın ateşi 38 oldu birden bire. pazartesi okula göndermedim ateş devam etti. boğazı acımıyordu burnu akıyor. salı ve bugün okula gitti ateş bazen 37 lere iniyor bazen 38,7 oluyor en fazla. sadece pazartesi dolven verdim sonra sizin ateş konularınızı okuduğum için vermiycem dedim hala da vermedim 38 lerde geziyor ateşi ama genel durumu iyi halsiz de diil ama dili beyaz. boğazına baktım tek tük beyaz nokta var bademcikte ben çorbayla bal limonla yiyebildiği yemeklerle bakıma devam ediyorum evi serin tutuyorum ama banyo yaptırmaya çekiniyorum 38lerde ki ateşle banyo yaptırsammı yaptırmassam mı bugün 4. gün ateşte dr gitmek zaten hiç istemiyorum olacaklar bellli. sabırla bekleyimmi burnunun koyu akmasını ozaman geçmeye başlıycak ya hastalık gripse, yada dili beyaz gidiyimmi antibiyotikmi gerekecek.
Düzenleyen cidem - 26 Ara 2018 Saat 11:48 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya; dilinin resmini gonderin, yada bir Kan Sayimi yaptirin.. WBC:17'nin ustunde ise, o zaman antibiyotik gerekir. |
|
![]() |
|
cidem ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://m.YollaYap.com/bbtc/154584300950.jpg
Bu arada 37.2 ateş.
|
|
![]() |
|
http://m.YollaYap.com/bbtc/1545843411761.jpg
Boğazında çektim resmini kadir bey nasıl |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dil pasli DEGIL.... Sakin antibiyotik vermeyin. Bademciklardeki noktalar; "Fibrin tikaclari" , kesinlikle iltihap degil.. Enfeksiyoz Mononukleoz cinsi bir hastalik olabilir.
|
|
![]() |
|
Keyfi yerinde banyo yaptırdım ateş 37 lerde ilaçsız bu şekil de takip edeyim o halde. Halsiz iştahsızda diil burnu sıvıdan koyuyada döndü gripte diyebilirmiyiz o halde.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|