Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ATEŞ BEYAZ DİL
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ATEŞ BEYAZ DİL

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ATEŞ BEYAZ DİL
    Gönderim Zamanı: 26 Ara 2018 Saat 11:39
Kadir Bey merhaba
pazar günü 7 yaşındaki kızımın ateşi 38 oldu birden bire. pazartesi okula göndermedim ateş devam etti. boğazı acımıyordu burnu akıyor. salı ve bugün okula gitti ateş bazen 37 lere iniyor bazen 38,7 oluyor en fazla. sadece pazartesi dolven verdim sonra sizin ateş konularınızı okuduğum için vermiycem dedim hala da vermedim 38 lerde geziyor ateşi ama genel durumu iyi halsiz de diil ama dili beyaz. boğazına baktım tek tük beyaz nokta var bademcikte ben çorbayla bal limonla yiyebildiği yemeklerle bakıma devam ediyorum evi serin tutuyorum ama banyo yaptırmaya çekiniyorum 38lerde ki ateşle banyo yaptırsammı yaptırmassam mı bugün 4. gün ateşte dr gitmek zaten hiç istemiyorum olacaklar bellli. sabırla bekleyimmi burnunun koyu akmasını ozaman geçmeye başlıycak ya hastalık gripse, yada dili beyaz gidiyimmi antibiyotikmi gerekecek.

Düzenleyen cidem - 26 Ara 2018 Saat 11:48
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2018 Saat 19:45
Ya; dilinin resmini gonderin, yada bir Kan Sayimi yaptirin.. WBC:17'nin ustunde ise, o zaman antibiyotik
 gerekir. 

Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2018 Saat 19:53
http://m.YollaYap.com/bbtc/154584300950.jpg
Bu arada 37.2 ateş. 
Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2018 Saat 19:58
http://m.YollaYap.com/bbtc/1545843411761.jpg
Boğazında çektim resmini kadir bey nasıl

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118384
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2018 Saat 20:43
Dil pasli DEGIL.... 
Sakin antibiyotik vermeyin. 
Bademciklardeki noktalar; "Fibrin tikaclari" , kesinlikle iltihap degil.. 
Enfeksiyoz Mononukleoz cinsi bir hastalik olabilir. 
Yukarı Dön
cidem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cidem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2018 Saat 20:52
Keyfi yerinde banyo yaptırdım ateş 37 lerde ilaçsız bu şekil de takip edeyim o halde. Halsiz iştahsızda diil burnu sıvıdan koyuyada döndü gripte diyebilirmiyiz o halde.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.