Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ates dokuntu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumates dokuntu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haticesus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haticesus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ates dokuntu
    Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 17:06

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haticesus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 17:07
Hocam iyi gunler.2 hafta once cok usuyorum diyerek hastalandi surekli yatti yedigini kustu. 2 gun sonra yine usuyorum demeye basladi atesi 38.5 olmus.aksama gecti atesi.istahsizligi devam etti bu arada ve 4 gun sonra yine birden usuyorum diyerek ateslendi.gece ates dusurucu verdim atesi dustu ertesi gun aksama kadar.aksam yine ateslendi gece ates dusurucu verdim.bu sefer once dusmedi ama sabah atesi yoktu.bu arada ust bacaginda ve  cenesinde once sivilce dedigim ciban gibi biseyler vardi ve iltihap akiyordu.dokuz eylul universitesine goturduk.doktor muayene etti ve viral enfeksiyon dedi.lenf bezlerinde sisme var biraz yapacak birsey yok dedi.

Hocam bir hafta gecti o gunden bugune tekrar ateslenmedi.bacagindaki sivilce hala kabuklu.hastalanmadan yuzunde ve bacaginda sivilce cok vardi.ben de bu cocuk ergen gibi sivilce cikariyor diye dusunmustum.
Hocam ben bu sivilceleri merak ettim doktor onemli degil dedi ama bacagindaki yara gibi hala cenesindeki gecti izi var.hem bacagindakinden hem de cenesinden iltihap akiyordu surekli
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haticesus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 17:12

Bacaginin son hali
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2016 Saat 18:49
Hayret... 9 Eylul Universitesinde, adam gibi doktorlar var demekki!! Cok sansli imissiniz.
O yaralar, Stafilokok enfeksiyonlaridir.  Bir defalik, kulak cubugu ile, Batticon veya Betadin surun, 
kuruduktan sonra, gunde:3x1 Thiocillin pomat surun.
Grip icin; sadece Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. Okumaya devam.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı haticesus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2016 Saat 07:49
Cok sagolun hocam evet grip icin dediklerinizi uyguluyorum sagolun
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.