|
Ateş halüsinasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2022 Saat 03:19 |
Merhaba Hocam
11 yaş erkek çocuk. 48 kilo 154 boy. Akşam üzeri hafif ateşi vardı. Yorgunum dedi. Duşunu alıp yattı. 3 civarı halüsinasyon görmüş. Beni oynamak için çağırıyorlar ben istemiyorum gel birşey söyle şunlara diye ağlıyordu. Odasında hala gösteriyordu birileri var gibi. Baktım ateşi artmış ılık duşa soktum tekrar. Hafif öksürüyor. Uyumakta zorluk çekiyor. 14 aylık kardeşi için kullandığım calpol vardı 120mg/5ml (iki ölçek verdim) . Sast 03:00 da 39.3 du ateşi ,05:00 ateşi 38.5 e düştü şu an rahat uyuyor o yüzden artık ateş düşürücü vermiyorum. Peditus ve cold ile biten ilaçları önermiyorsunuz diye hatırlıyorum. O yüzden bu yeterli olur diye düşündüm. Halüsinasyon ateşten dolayı mı olur hocam. Grip ile ilgili söylediğiniz yöntemleri uygulamam yeterli midir bundan sonra Düzenleyen Glnrkzy - 24 Ağu 2022 Saat 05:18 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazı hassas çocuklarda ateş hallusinasyonlara sebep olabilir de, en fazla :Enfeksiyöz Mononükleoz denilen
virütik hastalık da görülür. Ateş düşürücü KULLANMAYIN!! İlk sayfada, yazarlar kısmında: benim: "Alice in Wanderland Sendromu" makalemi listeden bulup okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ağu 2022 Saat 09:02 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|