|
ateş kısır yaparmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2019 Saat 09:48 |
hocam oğlum ateşlendiği zaman ben 39 da olsa ateş düşürücü vermiyorum.bana çok kişi ateşin erkek çocuklarda spermlerini öldürdüğünü ilerde kısır kalabileceğini söylüyorlar böle bişey olabilirmi.ateş yakarmış ordaki spermlerini çocuğun mutlaka ateş düşürücü vermelisin çok tehlikeli diyorlar.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yapmaz.. Turk doktorlari ve icinden ciktiklari millet biraz aptal olduklarindan, ve hicbir zaman bir konuyu KITAP okuyarak degilde, kulaktan ogrenmeyi tercih ettiklerinden, sonucta da, boyle yalan-yanlis bilgiler ortaya cikar. 1- Ates ciktiginda, vucut; enerjisinin buyuk bir kismini atese ve mikroplarla mucadeleye ayirir. Bunun sonucunda, istahsizlik olur, cinsel istek azalir ve uyku artar. Bunlarin tamami gecici olup, ates dustukten sonra butun bu fonksiyonlar geriye doner. Ilk sayfada, "Atesin Yan Etkileri" makalemin enaltindaki semayi "tiklayin" ve buyutun. O tabloyu bir inceleyin. O tabloyu Turkiye'de hicbir Tip Fakultesi bilmez. 2- Ates; Sperm hareketlerini yavaslatir. Zira, ates cikmasi ile, spermler. hareket etmeleri icin gerekli olan, Fruktoz sekerini hizla tuketirler ve enerjileri kalmayinca da hareketleri azalir. Spermler icin gerekli olan Fruktoz sekeri, Prostat sivisinda salgilanir. 3- Ilk caglardan beri bu sekilde, "Dogum Kontrolu" yapilirdi.. Eski Yunan'da, delfi tapinaginin rahibeleri, Tapinaga gelir temini icin, kendilerini denizcilere sunarlardi ve gebe kalmammak icinde, denizcileri temizlik kasti ile sicak su kuplerine sokarlardi. Bu sayede de, gebe kalmazlardi. Bunun dahi, sperm imalatina bir etkisi YOKTUR.. Kaldiki cocuklarda, zaten Sperm imalati yoktur!! Anladiniz mi bu insanlarin ne kadar APTAL olduklarini.. Turkiye'de aptallik, doktor olmaya mani degildir. |
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladim hocam bida bana bunu soyleyenlere. Okuycam yazdiklarinizi.cok tesekkurler.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|