|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
fundagc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş kusma dokuntuGönderim Zamanı: 19 Eki 2015 Saat 13:03 |
this HTML class. Value is http://i.hizliresim.
|
|
![]() |
|
fundagc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2015 Saat 13:10 |
|
Hocam merhaba. 30 aylik kizimda 3gun once cuma gecesi ani ates basladi ve ilk kez bir ateste bu kadar halsiz kaldigini gordum, baygin gibi yatiyordu. O gece fitil koydum, ertesi gun hic bir ilac vermedim ve ates gun icinde ciksa da o kadar etkilemedi. Dun ise atesi yoktu ama sabah bir sey yemeden karnim agriyor dedi ve kustu. Bugun ise poposunda ve bacaklarinda kirmizi ama sönük döküntüler var. Ben önce poposundakileri görup pişik sandim, ancak bacaklarinda da var. Resimde bacak ve dizindekileri cekmeye calistim. Daha once 6. hastalik gecirdi, bagisikligi vardir sanirim. Ve bunun atesi 3gun surmedi, dokuntuler de vucudun alt kisminda. Nedir, bir sey yapmali miyim hocam? Sagolun simdiden..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Eki 2015 Saat 18:46 |
|
Henoch-Schonlein Purpurasi, bir sey yapmaniz gerekmiyor. Kendiliginden gecer. Arada bir idrarina bakin, kanama olursa, goruselim.
|
|
![]() |
|
fundagc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2015 Saat 00:02 |
|
Hocam peki ciddi bir sey mi bu? Kanama olursa bagirsaklarda tutulum oldugunu ve kronik bobrek yetmezligine yol acacagini okudum.. Ancak interneti biliyorsunuz hep en kötü senaryo yaziliyor. Korku kulturundeyiz ne de olsa! İcimi ferah tutmaya calisiyorum ancak gunde yada gun asiri 1 kez kaka yapardi bugün 2kez ve ishale yakin yapti. Ancak çisinde kanama yok, kakadakini kacirmazdim olsa diye dusunuyorum. Dokuntulerde vucudun ust kisminda da (kol ici, omuz, karin) hafif de olsa var.1 ay kadar once grip atlatti ondan mi oldu ki? Yabanci bir sitede bobrek tutulumunun 100 hastanin 1inde oldugunu okudum. Eger bobreklerdeki hasari onleme sansim varsa bilmek isterim. Tesekkurler hocam..
|
|
![]() |
|
fundagc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2015 Saat 00:28 |
|
Hocam bir de alakasi var midir bilmiyorum ama yanak icleri sismisti kizimin haftasonu bugün kontrol etmedim. En arka azilar tam cikamamisti az bir kismi kaldi ben ona baglamistim ilk gorunce. Sol yanak ici nohut kadar sis ve aft gibi beyaz beyaz bir nokta vardi ustunde. Daha sonra esim bakmis beyaz noktaciklar var dedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2015 Saat 08:23 |
|
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
fundagc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Eki 2015 Saat 11:28 |
|
Hocam zaten okudum sizin adinizla da arama yaptirdim. Ins. hasarsiz gecer ve tekrarlamaz. Tesekkurler..
|
|
![]() |
|
fundagc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2015 Saat 00:44 |
|
Hocam, sizin maillerinizi de diger kaynaklari da defalarca okudum. Akademik yerli & yabanci makaleler dahil..Ama sorularima cevap bulamadim. Suan cok uzgunum. Kanama olmazsa gecti anlamina mi geliyor? Tekrarlama olasiligi da varmis. Neye dikkat etmeliyim yada etmeliydim? 😟 Resimlere baktigimda lekelerin hep daha koyu renk oldugunu gördum bizimkiler suan oyle degil ama.. 😢Gribe yakalanmamasina dikkat ediyorum demis bir anne, herkes ediyor da cocuk bunlar. Ne kadar korunabilir? Eklem agrisi gorulur denmis kizim oyle bir sey demedi hic.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|