|
Ateş kusma sümüksü diski |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağu 2018 Saat 19:47 |
Iyi aksamlar kadir bey dün de yazmıştım oglum 6 aylik. ateşimiz aynı şekilde devam ediyor ama sadece ağrılı durumu olduğunda veriyorum ateş dusurucuyu. Burun akintisi da drvam ediyor. ancak bugün sabahtan başlayan öncesinde ikintili sümüksü ve koyu renkte hafif sivi seklinde diski mevcut öğleden sonra ise balgamli ve hafif fışkırır tarza kusma başladı. Flagly e baslamali miyim acaba yoksa coldmix serumfizyolojik 'le devam mı etmeliyim bu arada oğlumun hicbir aşısı yapılmadı bunun bi etkisi var mıdır bilemediğim için belirtmek istedim
Düzenleyen ayemel - 02 Ağu 2018 Saat 19:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Flagyl gereken durumlarda, kusma olmaz... Dizanteri tipi ishaller: Kalinbarsak ishalleridir. Diger butun ishaller; ince barsak ishalleridir.. Yedigimiz gidalardaki "sivi" zaten, ince barsaklardan emilmis oldugundan, kaka ile sadece, kalinbarsak ifrazati cikar.. Ates ile oynuyorsunuz, asilarina HEMEN baslayin.. |
|
![]() |
|
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey dediklerinize devam ediyorum ancak oğlum her yediğini çıkarmaya başladı ateşi aynı şekilde devam ediyo 39 40 larda sürekli cok halsiz oldu gözlerde kızarıklık ve şişme var.Su neredeyse zorla veriyorum onu da günde 5 yudum anca iciyordur. Yapmam gereken bişiy var mı yoksa aynı şekilde devam edip beklemeli miyim şimdiden herşey için çok teşekkür ederim allah sizden razı olsun.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119158 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishalden sonra; KUSMA OLMASI: Rota veya Norovirus ishalleri gibi ishallerdir. 1 hafta surecek demektir.. Ayrinisi yuzlerce kere anlatildi, eski mailleri okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|