Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ateş tahlil antibiyotik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ateş tahlil antibiyotik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nilumay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nilumay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ateş tahlil antibiyotik
    Gönderim Zamanı: 29 Eki 2022 Saat 22:02
Hocam merhaba grip gibi belirtilerm 3 gün önce ateşim çok yükselince doktora gittim tahlilde crp değerim 41 wbc 11 çıkınca ceftinex 600 mg antibiyotik yazdı ben bebek emziriyorum 3 aylık bebeğim diyince vucüdnuzda enfeksiyon var bakteriyel, kullanmaya mecbursunuz dedi bende cocuklar için dediğinizden bildiğim için dilimde pas ve ağız kokum olmadığı için kullanmadım hocam ateşim düştü belirtilerimde hafifledi peki hocam bu bakteriyelse geçermiydi? Beni korkutarak vucudunuza yayılır bu enfeksiyon dedi böyle bir risk var mı hocam? Dilde pas ve ağızda koku büyükler içinde antibiyotik kullanımında geçerli değil mi hocam? 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118380
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2022 Saat 18:43
Kesinlikle Antibiyotik GEREKMIYOR!! 
Yani bir doktor nasil bu KADAR SALAK OLABILIR?? 
CRP viral enfeksiyonlarda da yukselir. Turkiye'nin bu SALAK doktorlari "enfeksiyon" denilince sadece bakteri
 enfeksiyon var zannediyorlar.
Sakin o salak doktorun hicbir soyledigine inanmayin. Sakin antibiyotik baslamayin. Basladiniz ise; hemen
 kesin.
Evet, enfeksiyon var AMA, viral enfeksiyon var. Antibiyotikler de, viruslara etki etmezler.

Yukarı Dön
Nilumay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 110
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nilumay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2022 Saat 22:53
Hocam çok iyiydim bu akşam üstü bir sıtma bütün kemiklerim tekrar ağırmaya başladı daha pazartesi hastalanmıştım iüç dört gün çok iyiydim üşümeltem dişlerim birbirine vuruyo hocam. Eşimde antibiyotikliksin iyleşemiypsun diyo. Şuan ateşim 39 ilk günkü gibi oldum titreme ve vucut ağrısı var sadece parol içtim hocam başka ne yapabilirim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118380
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2022 Saat 02:53
Ates dusurmeyin. Istirahat edin, bol sivi gida alin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.