Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ates ve aft
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ates ve aft

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ulku eray Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ulku eray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ates ve aft
    Gönderim Zamanı: 18 Tem 2020 Saat 22:12
Hocam oglum 5 yasinda.   Simdiye kadar dudak iclerinde ara sira aft cikiyor. 1 veya 2 tane. 1- 2 haftayada kendiliginden duzeliyor.  Dis hekimi dislerindeki curuklerden dolayi tekrarlar dedi.  Yalniz gectigimiz hafta 3 gun atesi oldu bogazim gidiklaniyor bogazim agriyo dedi oncesinde . Cok basim agriyo dedigi zaman calpol verdim. Grip diye baska ilac kullanmadim.  Keyfi 2 gundur iyi.Ama yine 2 tane aft var dudaklarinin icinde.  Dun gece kanamis dudaginin kenarinda ve yastiginda kan vardi.  Acimiyo dedi yara. Duzeliyo gibi.  Yalniz ben endiselendim. Kanlarina baktirmalimiyim.  Bir yil olmamistir kan tahlili verdigimizde sadece hafif kansizlik var dedi cocuk doktoru. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119037
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2020 Saat 03:21
1- Turk doktorlarinin; "kansizlik" teshislerine sakin inanmayin.. Cocuklardaki Kan segerlerinin eriskinlerden farkli oldugunu bilmezler..
5 yas icin, HGB alt siniri: 11.5g/dl'dir.. 
Oyle her sene, Kan tahlilleri filan yapilmasi da gerekmez. 
2- Aftlar icin, Kenakort Orobase pomat deneyin. Aft bosluguu dolduracak kadar pomat surup, donmasini
 bekleyin. 
3- Ates dusurucu ilac; sadece agri icin kullanin. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.