|
Ateş ve baş ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kas 2023 Saat 06:39 |
Kadir bey merhaba,
5 yaşında kızım; 39-40 ateş, boğazda yanma, hafif balgamlı öksürük ve baş ağrısı var. Ağızda hafif koku var. Baş ağrısı olunca Dolven verdim rahat uyuması için ama 4 saat idare ediyor sonra yine başım ağrıyor diyor. Dolven ateşe hiç etki etmedi zaten amacım ateş düşürmek değildi. Baş ağrısı olmasa ateş için birşey vermiyorum, ta ki ateş rhtsızlık verene kdr ama ağrısı çok fazla, gece hiç uyumadı. Bu baş ağrısı için ilaç vermemek adına ne yapılabilir? Ayrıca boğazı için 1 puf Tantum sprey yapıyorum. Ekleme: Birde Beta salgını var diyorlar. Ateş çok inatçı; baş ağrısı ilaca rağmen geçmiyor ateşte düşmüyor. Pedifen verdim ve Bactrim de başladım. Verdikten sonra daha iyiye gitti; Bactrim başlamam yanlış mı olmuş? Ekleme : ilaçlardan 4 saat sonra , Ateş (39 kolaltı)ve başağrısı yine başladı.
Düzenleyen Deryad - 10 Kas 2023 Saat 18:58 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BU Turk doktorlarinin SALAKCA yorumlarindan biktim..
Yazilarimi okuyun. 20 seneyi geckin suredir bu Turk doktorlarinin sahtekarliklarini anlatiyorum. Ilgili yazilari okuyun.
|
|
![]() |
|
Deryad ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktora gitmedik Kadir bey. Size danışıyorum…bactrim devam edelim mi? İnatçı ateş (39-40 derece) ve başağrısı var ne yapmamı önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
OKUYUN>
|
|
![]() |
|
Hep okuyorum inanın… Sayenizde doktor görmüyoruz lakin ateşten kaynaklı başağrısını (ilaç vermeden) ne yapmamla ile ilgili birşey göremedim. Çünkü başım ağrıyor diye ağlıyor…
Teşekkürler,
Düzenleyen Deryad - 11 Kas 2023 Saat 17:33 |
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
Dolven ve pedifen aynı ilaç biliyorsunuzdur eminim. Peşpeşe vermiyorsunuzdur. Geçmiş olsun.
Düzenleyen Emy - 11 Kas 2023 Saat 19:00 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bas agrisi icin, Calpol veya Dolven verin.
|
|
![]() |
|
Tabii ki vermiyorum normalfe ilaç veren biride değilimdir zaten. Baş ağrısı olmasa hiç vermem…
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|