|
Ates ve dokuntu |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
asdes
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ates ve dokuntuGönderim Zamanı: 15 Eyl 2021 Saat 01:55 |
|
Merhaba kadir bey. 4.5 yasinda kizim var. Ellerinizden oper. Uzun zamandir hastaneleri unuttuk sayenizde. Kizim dun geceden beri atesli. 39.9 oluyor ibufen veriyorum yarim saat icinde normale donuyor 3 saat kadar sonra yeniden hizla yukseliyor. Soyup serin tutmaya calisiyorum. Elini yuzunu yikiyorum. 38.5 dereceye kadar keyfi yerinde sonrasinda mizmizlanma ve uyku hali basliyor. Bogazlarin kirmizi. Bugun vucudunda dokuntu basladi. Kasiklarindan ayak parmagina kadar ve omuzlarindan ellerine kadar var. Vucudunda ve yuzunde yok suan. Ates dusurucuden baska ilac kullanmadim. Ne yapmami onerirsiniz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2021 Saat 09:06 |
|
Kızıl DEĞİL. Viral bir döküntü.
- 6. Hastalık 2 yaşından sonra olmaz. - 5.Hastalık; yüzde ,yanaklarda "kelebek kanadı" şeklinde döküntü olur. Bu döküntü geçer, vücutta döker. Bir daha ateş olduğunda, SAKIN Ateş düşürmeyin, benim "Ateş ve Havale" ile ilgili makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|