Beynin kendini koruma mekanizmasidir. Ani ates ciktiginda, kalp ve solunum hemen hizlanamazsa, beyine
giden oksijen ve "yakit" (Acetyl Coenzym-A) az geldiginde, hucrelerini korumak icin, calismayi durdurur.
Vucut beyin kontrolundan ciktiginda, ayni afasi kesilmis canli gibi cirpinmalar olur. Bu esnada, beyindeki
hucrelerin keyfi yerindedir. Bu cirpinmalarla; kalp ve solunum hizlanip beyine yeterli kan gelmeye
-- Önceki Mesaj --
Gönderen : Nurazer
Gönderen : 25 Ara 2021 Saat 19:11
Evet hocam forum sayfasına taşıyabilirsiniz. Ateşli havale geçirdiğinde 24 saatte tekrarlayınca ilaca başladılar ve her hasta olduğunda havale geçirdi sonra keppra ya başlayınca ateşlendiyse bile havale olmadı 2 yıl sonunda bıraktık ama 15 gün sonra ateşşiz havale oldu ve 4 yıl kullanmamız gerekiyor dendi Türkiye de ki uzmanlar böyle söylüyor ben çok üzülüyorum bu konuya ama elimiZden birşey gelmiyor siz olsanız nasıl tedavi kullanırdınız hocam
-- Önceki Mesaj --
Gönderen : Dr.KadirTugcu
Gönderen : 24 Ara 2021 Saat 18:44
Pek cok "Dolandirilma" hadiseleri yasamissiniz..
Lutfen bundan sonraki sorulari, Forum kismindan sorun, zira bu konu diger uyeler icinde cok egitici.
Buradan MAHREM konulari sorun. Musade ederseniz, bu konusmayi Forum sayfasina tasiyacagim..
1- Dunya'da bir tek Turk doktorlari, Influenza teshis ederek, Antibiyotik verecek kadar SALAKTIRLAR!
2- Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler, lafi boyle evirip-cevirirler!
3- Immunol, hicbir ise yaramaz.
4- Luminaletten ve Keppra, SARA hastaligi ilacidir. Sizde olan; "Atese Bagli Havaledir"!! ASLA bu ilaclarin
bir faydasi olmaz.
5- Dort yasindan sonra, "Nobet gecirme"son derecede nadirdir, 7 yasindan sonra da hic olmaz..
6- Bagisiklik ile hicbir alakasi yok.. Hele bir de; "okul-yuva" donemi baslasin, her 2-3 haftada bir boyle
hastaliklar suresi (2 sene) olacak. Bagisikligin olusmasi icin: Ya hastalik gecirecek, ya da asi olacak!
ILK sayfada, Yazarlar kisminda; "Bagisiklik" ile ilgili makalelerimi okuyun.
7- Sadece: Limonlu bal, Serum Fiz., ColdMix ve gerektiginde sicak buhar uygulayin.
Forumdaki cevaplarimi da okuyun.
-- Önceki Mesaj --
Gönderen : Nurazer
Gönderen : 24 Ara 2021 Saat 13:12
Merhaba Kadir hocam arkadaş vasıtasıyla yeni üye oldum herşey için teşekkür ederiz ben kızım hakkında size soru soracaktım 5.5 yaşında bağışıklığı düşük okula başladığında beri öksürüğü hep vardı çok terler kafası hele ki aşırı derecede bende bundan dolayı çok hasta olduğunu düşünürüm 11.11 tarihinde 39 derece ateşle doktora gittik ınfluenza teşhisi konuldu iki antibiyotik başlandı klamoks ve influvir. İnfluviri bitiririm diğeri yarım kaldı 20.12 sinde tekrar ateşlendi doktora gittik ve Azro ilacını verdi hafifi öksürüğü ağız kokusu vardı Kızım 4 gündür hala hasta ateş yok ağız kokumu yok ama krup tarzı öksürük var Gece burnunu boşalttığımız halde bile rahatsız olduğu için ağzı açık uyuyor sürekli bünyesi neden zayıf bu kadar bilmiyorum takviye gıda ya başladık imminol bugün kan değerlerine baktırmak için tekrar doktora gidicez hocam ayrıca kızım 1 yaşında nöbet geçirdi ilaca başladık lüminaletten ilaç değişimi oldu korunmadığı için keppraya geçtik ilacı bırakınca 15 gün sonra bu sefer tekrar nöbet geçirdiği için 3*2 keppra kullanmaya devam ediyoruz. Bağışıklığın bununla alakası var mı bilmiyorum. İyi günler çok teşekkürler