|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
bensu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2015 Saat 00:48 |
|||
Hocam oğlum Cumartesi Günü'nden beri ara ara ateşleniyor öksürüyor ve Boğaz'ında balgam var sanırım geniz akıntısından dolayı.en yüksek Ateş'i 39.1 0ldu.dr duocid verdi Boğaz enfeksiyonu için ibufen ve dolvenide dönüşümlü kullanmamızı söyledi Ateş'i Düşüyor ama sonra tekrar 38.50 çıkıyor sonra düşüyor.inatçı çıktı bu ateş.pazartesi Günü'nden beri 12 saat arayla kullanıyoruz antibiyotiği. Bu gece yine Ateş'i 38 e çıkınca hastaneye gittik ve kan idrar verdik sonuçlarda bazı Değerler yüksek bazıları düşük bu ne anlama geliyor beni bilgilendirirseniz sevinirim.
|
||||
ben kısım ajkım bebişimmm.......
|
||||
![]() |
||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Yasini yazmamissiniz..
5 yasindan kucuk ise; WBC:12.28 dusuk demektir, Viral bir enfeksiyonu var, Antibiyotik bir ise yaramayacak. MONO degeri cok yuksek, Enfeksiyoz Mononukleoz olabilir. Ates bu hastalikta; 1 hafta surebilir. Eski mailleri mutlaka okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Mar 2015 Saat 07:09 |
||||
![]() |
||||
bensu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Hocam oğlum 5.5 yaşında bugün dr.antibiotiğini değiştirdi macrol 250 mm 5ml verdi ama Dediğiniz gibi hiç bir işe yaramıyor.😞ateşimiz hala devam ediyor 😞ateş düşürücü verince düşüyor etkisi geçince tekrar yükseliyor.hocam ne yapmamı önerirsiniz .şimdiden teşekkür ederim.
|
||||
ben kısım ajkım bebişimmm.......
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|