|
Ateş ve öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 470 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şub 2024 Saat 01:45 |
Merhaba hocam kızım 12 yaşinda bugünle birlikte tam 7 gündür ateş ve öksuruk var bal+limon kullaniyoruz ara ara ateş düşürücü veriyorum iştahsız ve halsiz bayaa ağzi da nefesi de kokmaya başladığı için 4 gündür sabah akşam olmak üzere Bactrim kullaniyoruZ bu sene bu şekilde ikinci kez hastalanıyor geçen Bactrim limon bal ile iyilesmisti bu defa çok uzadı ve sanki geri başa dönuyoruz Ateş i çok sık yukseliyor ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle uzun ATES olmasi, Enfeksiyoz Mononukleoz'u dusundurur!!
Viral bir hastalik olup, tedavi gerekmez, zaten tedavisi de yoktur. Kan sayiminda; MONO degeri artmis bulunur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Şub 2024 Saat 19:31 |
|
![]() |
|
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 470 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Böyle devam mı Bactrim ile. Öksürüğü de ilerledi bronjit olabilir mi? Zayıfladı rengi soluk ve hafif sarı. Serum vs taktırıp Dr a götürelim mi
Düzenleyen yaksu - 11 Şub 2024 Saat 12:36 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118880 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim cok gerekli degil. Bir tek Orta Kulak iltihaplarinda destek tedavi saglar. Dogrudan etkili degildir.
5 gun kullandi iseniz, birakin. Oksuruk, vucudun savunma mekanizmasidir! Oksurugu keserseniz, Zaturre olur! Bronsit; apayri bir mekanizma ile olusur, oksuruk ile hicbir alakasi YOKTUR! Oksuruk sekline bakarak; Bronsit denemez! Solunum sekline bakilir!!!!! 2023 ortalarindan beri nerede ise, 20 seneden beri HER oksurene; Astim veya Bronsit deme modasi gecti!! Artik aileleri dolandirmak icin, her oksurene Zaturre deme modasi basladi! Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler.... Fiyakalari bozulur! "Buyuk doktor, buyuk teshis koyar"!!!!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Şub 2024 Saat 19:36 |
|
![]() |
|
Düzenleyen yaksu - 14 Şub 2024 Saat 13:37 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Merhaba hocam öksürük devam ediyor ve gece özellikle artıyordu mecbur Dr a geldik akciğer filmi çektirdik zatürre yatiş yapmalıyız diyor sol ciğer tamamen kapilmiş biz şu an devlet hastanedeyiz hatta Sadi konuk eğitim yada göğüs hastaliklarina da yönlendirmemiiz gerekebilir diyor doktor bende size danışmadan yatişi kabul etmedim bize ne tavsiye edersiniz acil olarak. Ateş ara ara çikiyor ağzinda koku da var öksürük özellikle gece bayaa var 12 yaşinda 46 kilo
Akciğer filminin fotosunu yolladım size Çevre baskısı hastaneye yatır diyor hocam ne yapalım? Zatürre ise evde bal+limon , sıcak buhar yeterli olur mu? İlaç olarak ne kullanalım?
Düzenleyen yaksu - 14 Şub 2024 Saat 15:42 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O DANGALAK doktora bir sorun bakalim: Rontgenin sag-ust kosesindeki "R"nin anlami NE imis??
Rontgen teknisyeni de bunun gibi bir dangalak degilse, cocugunuzun ic organlari TERS demektir. Bu hesaba gore cocukta; "Dextrocardia" var demektir. 1- Zaturre olsa; solunum sayisi dakikada 60 ustune cikar! Cocugunuzun solunumu bu kadar hizli mi? 2- Kan sayimi yapildi ise; WBC sayisi; 20'nin ustunde olur!! 3- Eskiden her oksurene; Astim diyen necip Turk doktorlari, artik daha karli oldugu icin, her oksurene Zaturre diyerek Hastanelere yatiriyorlar ve dolandiriyorlar! ONCE su Rontgen isinin bir aslini-feslini ogrenelim gerisi kolay. Rontgen Laboratuvar yetkilisi ile gorusun, doktorunuzun benin soylediklerimden birsey anlayacagini zannetmiyorum. Anlasa Rontgeni gordugunde soylerdi. O Rontgen Laboratuvari DOGRU DURUST is yapsin ve Rontgeni yeniden ceksin! Bu arada, SAKIN hastaneye filan yatirmayin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Şub 2024 Saat 20:08 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|