|
Ateş ve öksürük |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
catwalk
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş ve öksürükGönderim Zamanı: 10 Ara 2024 Saat 10:08 |
|
Kadir hocam merhaba.kızım 31 aylık.4 gündür 39’u çok geçmeyen ara ara artan ve düşen ateşi var.ve yoğun balgamlı öksürüğü var.nabız şimdi uyurken ölçtüğümde(uyanıkken ölçtürmüyor) 140’larda,solunum sayısı 35-40 civarı.ağızda pas koku yok.
kadir hocam kalp atışlarını inanılmaz kuvvetli hissediyorum bu beni korkuttu.öksürüğü için de ilaç vermiyorum.ama sizin yapın dediklerinizi de yaptırtmıyor.nefes alıp vermede ses duymuyorum,sıkıntılı da değil.ama öksürük ve kalp hızı sebebiyle ne yapmam gerekir?emin olamıyorum.şimdiden teşekkür ederim. Saygılar
Düzenleyen catwalk - 10 Ara 2024 Saat 10:30 |
|
![]() |
|
catwalk
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ara 2024 Saat 10:49 |
|
Kadir hocam hastaneye götürdüğümde filmler ve havalar verilecek biliyorum ve çocuğu paniğimle gereksiz yormak istemiyorum.sizden öğrenmek istediğim şu;
Tehlike sinyalleri nedir?ne olduğunda hemen acile gitmem gerekir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ara 2024 Saat 12:52 |
|
Çocukların kalp ve solunum sayıları; erişkinlerden daha fazladır. Anormal bir durum yok.
Grip geçiriyor. Hiçbir şey yapmasanız bile kendiliğinden iyileşir. Sınırlar??: Solunum: Dakikada 60 üzeri olacak. Kalp: Dakikada 200 üstü olacak!
|
|
![]() |
|
catwalk
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ara 2024 Saat 12:53 |
|
Canım Kadir hocam yine yetiştiniz bize🙏🏻iyi ki varsınız,çok teşekkürler🙏🏻
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|