|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Husecin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Oca 2018 Saat 00:14 |
Kadir bey 9 ay 15 günlük yaklaşık 9 kilo olan oğlum
3 gündür ateşli, ek gıda yediği için kahvaltısını yapıyor Ama çorbasını içmiyor çok iştahı yok,ballı limonlu su veriyorım sabaha karşı ateş düşüyor, akşam üstü tekrar başlıyor, 3.günde ateş 38,9 olunca eşim drye götürdü (Bence gribal bir enfeksiyon dedim inandıramadım), dr hafif boğazlar kızarmış şu an Antibiyotiğe gerek yok ama tahlil yapalım dedi, sonuca göre gribal enfeksiyon Dedi grip ilacı ve ateş düşürücü fitil verdi, ilacı vermedim ve fitili koymadım kan sonucunu yorumlayabilirmisimiz |
|
![]() |
|
Husecin ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117743 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC(yani, Lokosit): 6.3 cok dusuk... Yani Grip..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|