|
ates ,yesil kanlı mukuslu kaka, burun akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Defneelif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Defneelif
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 May 2018 Saat 18:45 |
Hocam kızım 67 gunluk.3 gun once kakası hardal renginden koyu yesile dondu.icinde mukus ve kucuk kan parcacıkları var ve kötü kokuyor.dün vucudunda ateşi cıktı 38.5 gördü.ates dusurucu vermedim vucut mikropla savaşsın diye.bir de uyanık oldugunda sürekli kıvranıyor sanki karnında sancı var gibi.buna ek olarak burnu da akıyor.bugün ateşi biraz azaldı fakat sancı ve yesil kaka var.yesil kakayı bazen az bazen çok yapıyor.forum sorularını okudum domuz gribi mi yoksa ishal cesidi mi karar veremedim.bu arada buyuk kızımın okulunda rotavirüs salgını vardı büyük kızımda olmadı ama bebege gecebilir mi?Dizanteri olabilir mi?Ne yapalım hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok yedigi icinde olabilir.. Beslenme aralarini acin ve zorlamayin... SAKIN ilac vermeyin.. Domuz Gribi'nde de, siradan Griplerde de, ishallerde de; ilac verilmez.
|
|
![]() |
|
Defneelif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Defneelif
Hocam ilk rahatsızlığımızı sayenizde ilaçsız atlattık.kızım 4.5 aylık 38.7 atesi var.ilac vermedim.kakada beyaz pütürcükler olustu.son kakasında kan vardı.bunda da ilac kullanmayayım degil mi?dizanteriden korkuyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okumaniz lazim... Dizanteri Kakasinin ozelliklerini iyi ogrenin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|